Povești de început de drum: Ancoats Guitars - un interviu cu Dave Roberts

imagine de antet pentru Ancoats Guitars

Solopress și-a petrecut anul urmărind Ancoats Guitars în primele douăsprezece luni de activitate.

A fost extraordinar să am șansa de a mă întâlni cu fondatorul Dave Roberts în persoană la London International Guitar Show. Am stat de vorbă cu Dave despre experiențele sale în ceea ce privește începerea unei afaceri în timpul liber, stabilirea brandului Ancoats Guitars și utilizarea materialelor tipărite pentru a-și comercializa produsele.

butonul de abonare

Dacă nu ați făcut-o deja, puteți citi mai multe despre Călătoria lui Dave de-a lungul anului în altă parte pe acest blog. Munca grea, talentul și angajamentul lui Dave au fost lăudabile, deși ne place să credem că și Solopress a jucat un rol important!

Standul Ancoats Guitars la London International Guitar Show, cu standul său Bannere cu role, Merch și față de masă imprimată, a fost cu siguranță unul dintre cele mai elegante și mai profesioniste, contribuind la stabilirea Ancoats Guitars printre principalii jucători din comunitatea de constructori de chitare personalizate.

Brandul este în mod clar într-o formă foarte bună la începutul celui de-al doilea an de existență, iar noi îi dorim lui Dave Roberts toate cele bune pentru viitor!