Povești ale clienților: Suzie Construction

femei în construcții

Formarea și recrutarea femeilor în construcții este în creștere, dar, din păcate, nu a fost întotdeauna așa. Egalitatea de gen în acest sector a rămas în mod tradițional în urma altor industrii.

Din fericire, ideile preconcepute învechite despre tipurile de persoane pe care ne așteptăm să le vedem lucrând în meserii sunt contestate datorită muncii incredibile a unor companii precum Suzie Construction

Am vorbit cu Suzie Edwards, fondatoarea și directoarea afacerii, pentru a afla cum reușește să se dezvolte în această industrie dominată de bărbați și cum a ajutat-o tiparul.

Femei în construcții 

În prezent, doar 10% dintre lucrătorii din construcții sunt femei. Cu toate acestea, doar 2,5% sunt pe scule, aproape 90% dintre cei care lucrează în construcții făcând muncă de birou.

În ciuda acestui fapt, întreprinderi precum Suzie Construction fac o mare diferență. Nu numai că răstălmăcesc aceste statistici, ci și înlătură stereotipurile în acest proces.

Fiind o companie deținută de femei, Suzie Construction este un lider în această luptă. Suzie a afirmat cu mândrie: "Am dat companiei mele acest nume pentru a arăta clar că este o afacere condusă de o femeie, care este un portdrapel pentru femeile din construcții!"

Înființată în 2020, aceasta angajează un amestec de femei și bărbați în afacerea sa din Londra, care se ocupă de o gamă largă de lucrări de construcții. Această echipă multifațetată poate finaliza renovări, extinderi, instalații, lucrări de remediere, pictură, decorare și multe altele.

Lucrând atât pe șantiere comerciale, cât și rezidențiale, Suzie Construction dovedește că locul femeilor este în construcții.

Realizarea unei industrii egale 

Construcțiile au fost mult timp o industrie dominată de bărbați. Stereotipurile au blocat adesea oportunitățile, implicarea și progresul. Ca urmare, rămâne în mare parte un spațiu dominat de bărbați.

După cum ne-a spus Suzie: "Pur și simplu, nu există suficiente femei care să lucreze în această industrie."

Femeile din domeniul construcțiilor ocupă doar 1% din totalul forței de muncă de pe șantier. În egală măsură, se estimează că 11% din totalul locurilor de muncă din industrie sunt ocupate de femei, multe dintre acestea fiind locuri de muncă de birou sau de birou.

Aceste statistici sunt în scădere, dar există un fundal în spatele acestor cifre scăzute. 

a explicat Suzie: "Din punct de vedere istoric, bărbații obișnuiau să iasă și să muncească, în timp ce majoritatea femeilor stăteau acasă. Acest lucru a însemnat că, anterior, este posibil ca femeile să nu fi cunoscut căile de a descoperi meserii, de a învăța cursuri sau de a găsi locuri de muncă în cadrul acestei industrii."

Devenind o figură de pionierat în această industrie, Suzie deschide calea femeilor din domeniul construcțiilor pentru a le facilita cariera în viitor. Din nefericire, Suzie trebuie încă să depășească cu regularitate stereotipurile:

"Uneori este clar că suntem etichetați cu un stereotip. Dacă producem o ofertă extraordinară, mai bună decât oricare dintre concurenții noștri, uneori vom pierde chiar dacă am furnizat o ofertă mai ieftină. Acesta este un stereotip împotriva căruia luptăm în mod constant." 

Ieșind în evidență din mulțime 

Un mod inovator prin care Suzie își imprimă amprenta în industria construcțiilor este prin închirierea de utilaje 24/7. Acestea sunt camioane care au un dispozitiv mare de preluare, controlat de la distanță, pentru a ridica deșeurile și a le depozita în propria sa benă integrată.

Închirierea de mașini de ridicat este o inovație relativ nouă care a luat cu asalt industria construcțiilor. Anterior, companiile trebuiau să închirieze o benă. Deși acestea sunt un loc util pentru depozitarea deșeurilor, tomberoanele ocupă o cantitate mare de spațiu, pot necesita timp pentru a fi lăsate și luate și rămân foarte costisitoare.

Pentru a contracara acest lucru, angajările de tip grab permit întreprinderilor de construcții să economisească timp și bani. Acestea pot transporta cantități mai mari de deșeuri decât o benă obișnuită și permit transportarea instantanee a deșeurilor, eliminând timpii de așteptare pe care îi au angajații tipici.

Cu un serviciu de închiriere de captare 24/7 care include o acoperire specială de urgență pentru lucrări de construcții, autostrăzi și șantiere de construcții, Suzie Construction oferă industriei un serviciu versatil și cu costuri reduse.

Camioanele sale pot transporta în medie 18 tone, de până la trei ori mai mult decât o benă standard, și nu au nevoie de autorizație din partea consiliului. De asemenea, acestea oferă avantajul de a lua deșeurile de peste ziduri sau garduri, ceea ce le permite clienților săi să economisească timp și sume mari de bani.

Suzie a adăugat: "S-ar putea chiar să fim prima afacere condusă de femei care oferă angajări cu apucături!".

Solopress se aruncă în

Suzie este mândră că este clientă a Solopress de peste 20 de ani.

Pliante, Bannere, Cărți de vizită și Antete de scrisori au fost o constantă în propulsarea lui Suzie în topul industriei.

După două decenii de sprijin, Suzie a explicat: "Rapiditatea cu care îmi sosesc tipăriturile este cea care mă face să revin. Calitatea este fenomenală, iar varietatea produselor este fantastică!

"Buletinul informativ al Solopress este interesant. Recenta dvs. campanie dulce Quality Print, care a evidențiat noua dvs. gamă Foil, a fost deosebit de captivantă."

Consolidarea viitorului

A fost nevoie de ambiții mari și de eforturi și mai mari pentru ca Suzie Construction să devină afacerea care este astăzi. . Inutil să mai spunem că planurile de viitor ale lui Suzie sunt uriașe.

"Pe termen scurt, obiectivul meu este să extind afacerea, să progresăm în activitatea noastră și să continuăm să depășim limitele pe care le depășim. Vreau să continui să lucrez în rețea pentru a construi contacte și, în cele din urmă, să obțin mai multe contracte.

"Obiectivul meu pe termen lung este să construiesc contracte mai mari și mai bune pentru a duce această companie pe o treaptă superioară. Să devenim suficient de mari pentru a ne dezvolta la nivel național și apoi la nivel internațional este locul unde vreau să fim în viitor!

"Una dintre principalele mele ținte este să fiu recunoscută pe scară mai largă în cadrul industriei. În acest fel, vom crea și mai multe oportunități pentru femeile din domeniul construcțiilor."

Un articol publicat la începutul lunii decembrie în revista Construction News, recunoscută la scară largă, va fi un bun început în obținerea unei recunoașteri mai largi a industriei. Cu siguranță, un lucru pe care trebuie să-l urmăriți cu atenție!

Imprimare în construcții

Suzie are planuri incredibile pentru viitor, iar tipărirea este o parte integrantă a acestora.

Lucrul într-o industrie în continuă evoluție și, în același timp, depășirea limitelor implică o mulțime de schimbări. Suzie a spus: "Tiparul nu se va demoda niciodată. Cu toate acestea, mai ales în industria noastră, trebuie să îți actualizezi constant produsele."

După 20 de ani de sprijin extraordinar, Suzie abia așteaptă să creeze și alte tipărituri în viitor. 

"Solopress a fost întotdeauna strălucită pentru mine. Serviciul de asistență pentru clienți este excelent, dacă o persoană nu poate răspunde, există întotdeauna cineva care așteaptă în aripă, dornic să fie de ajutor. Aștept cu nerăbdare să comand mai multe printuri în viitor!"

Pionierii sunt persoane care iau inițiativa și participă la dezvoltarea unor domenii noi, necunoscute până acum. Munca remarcabilă pe care Suzie Edwards o face pentru femeile din domeniul construcțiilor pregătește terenul pentru o industrie mai strălucitoare și mai echitabilă în viitor.