Personajul LEGO Minifig care poate fi folosit ca și carte de vizită

Carte de vizită LEGO Minifig

Cu toții credem că avem cel mai tare din lume. Carte de vizită. Dar directorii de companie de la LEGO au o "carte" unică în mânecă, care ar putea întrece eforturile tuturor celorlalți!

Ai putea crede că a lucra pentru una dintre cele mai importante companii de jucării din lume ar fi suficient de satisfăcător. Dar pentru unii angajați LEGO, cheile de la toaleta executivului și un card de credit complet încărcat al companiei nu mai reprezintă un beneficiu în zilele noastre. Nu, acești mari salariați cer ceva cu adevărat spectaculos și memorabil care să-i marcheze ca fiind câinii de top din cotețul corporatist.

De aceea, subalternii de la fabrica LEGO au construit cu grijă personaje LEGO Minifig personalizate pentru toți membrii conducerii de vârf ai faimoasei firme daneze. Nu numai că aceste minione LEGO mini-me arată fiecare ca și proprietarul lor uman, dar le servesc și drept carte de vizită!

Se pare că totul a început atunci când un designer a vrut să-l impresioneze pe președintele și directorul executiv al LEGO, Jorgen Vig Knudstorp, prezentând cu mândrie o versiune LEGO drăguță a șefului. În curând, toate figurile de conducere de rang înalt au avut Minifigs făcute de ei înșiși. Deoarece costă atât de mult să le confecționați, moda Minifig-urilor se termină, din păcate, pe această treaptă a scării carierei corporative. Prin urmare, nu orice angajat se poate lăuda cu o carte de vizită LEGO atât de originală și unică.

LEGO Minifigs cărți de vizită

Sursa imaginilor: Cuarț

3 COMENTARII

  1. Iubesc astea! O idee grozavă, dar ar putea deveni un pic mai complicat dacă trebuie să le ții într-un portofel!

Comentariile sunt închise.