Kundehistorier: Det lille bibliotek på Coram's Fields

Familier, der bruger det lille bibliotek

I hjertet af London, mellem Great Ormond St Hospital og King's Cross, ligger Coram's Fields. Denne grønne park og legeplads er en velkommen kontrast til de travle gader rundt omkring og et vidunderligt sted for børn at være aktive. Den er også hjemsted for velgørenhedsorganisationen Coram's Fields, som yder tiltrængt støtte til børn og deres familier.

Planen om at skabe det lille bibliotek i Coram's Fields blev udklækket af Alia Bokhary og hendes to små børn, Oliver og Cara, som alle elsker at besøge parken og legepladsen. De blev inspireret efter at have set et lignende projekt et andet sted. Det fortæller Alia:

"Vi stødte på et lille gratis bibliotek i slutningen af 2022 og syntes, at bogudvekslingen med det hjertevarme 'tag en, del en'-koncept var vidunderligt."

Dette møde fik dem til at gribe initiativet og hverve deres eget persongalleri til at hjælpe med at etablere det lille bibliotek på Coram's Fields.

En samfundsperle i hjertet af London

Corams marker
Corams marker

Konceptet er enkelt: At skabe et sted, hvor børn og deres familier kan komme og låne en bog til at læse og efterlade en anden i stedet, hvis de er i stand til det. Det er en vidunderlig idé, der er født ud af venlighed og generøsitet, og som udnytter fællesskabets kraft og vores fælles kærlighed til læsning. For at gøre drømmen til virkelighed var der dog en række praktiske ting, de skulle tage stilling til.

At bringe historien til live

Alia og hendes familie blev hurtigt klar over, at de skulle overvinde et par forhindringer, før det lille bibliotek kunne blive til virkelighed. De skulle bruge et sted og tilladelse til at etablere sig der. De skulle have et lager af bøger for at komme i gang. Selve det lille bibliotek skulle designes og bygges. Og de skulle bruge skiltning for at give biblioteket en identitet og fortælle de besøgende, hvad de skulle gøre.

Heldigvis var det ikke svært at løse problemet med placeringen. Coram's Fields var det perfekte sted til projektet, og den velgørenhedsorganisation, der administrerer parken, tog helhjertet imod ideen. Men så skulle det hårde arbejde med at gøre biblioteket til en realitet for alvor begynde.

Heltenes rejse

Unge læsere nyder det lille bibliotek

Alia begyndte med at kontakte alle de personer og organisationer, hun kunne komme i tanke om, som kunne have noget at tilbyde. Responsen var opmuntrende. Inden længe havde Alia samlet en imponerende liste af bidragydere:

"Vi gik i gang med at finde ud af, hvem der kunne hjælpe os, og vi er blevet så opmuntret og overvældet af generøsiteten hos de mange bidragydere til projektet."

Anerkendt illustrator Allen Fatimaharan designede det lille biblioteks logo, mens Gerrish Design så til skiltningen. Paul Godbolt og Anna O'Flaherty fra Richmond upon Thames College stod sammen med et hold af deres studerende for design og konstruktion af selve biblioteket og indarbejdede arkitektoniske detaljer som søjlerne og det vinklede tag fra strukturer i parken, så det passede lige ind i Coram's Fields.

Attic Self Storage i King's Cross tilbød gratis lagerplads, mens en lang række forlag og forhandlere stillede læsestof til rådighed, herunder Walker Books, World of Books, Harper Collins, Bettterworldbooks og Acorn Book Club. Børnebogsforfatteren Cate Douglas bidrog endda med signerede eksemplarer. Da alle brikker var faldet på plads, kunne biblioteket endelig åbne sine døre, eller måske snarere vinduer, for offentligheden.

Gå ind i Solopress

Bogmærker og klistermærker

På dette tidspunkt i historien førte et tilfældigt møde på en messe til, at Solopress blev involveret. Det fortæller Alia:

"Jeg mødte Glen under The London Stationery Show, hvor jeg arbejdede frivilligt for en anden fantastisk velgørenhedsorganisation. Vi havde en dejlig snak, og da jeg tænkte på et firma, der måske kunne hjælpe med klistermærker og bogmærker, kom jeg straks til at tænke på Solopress. "

Alia havde mødt Glen Eckett, marketingchef hos Solopress, som var blevet inspireret af historien om det lille bibliotek. Glen var enig i, at klistermærker og bogmærker ville være de perfekte printprodukter til at ledsage bøgerne og sprede bibliotekets budskab. Vi gik i gang med at designe og trykke produkterne, og vi er stolte af at kunne sige, at Alia nød sin oplevelse med Solopress:

"Teamet hos Solopress er meget professionelle, venlige og hurtige til at reagere, og jeg er meget tilfreds med servicen og kvaliteten af produktet."

Man kan roligt sige, at det tryk, vi kunne levere, faldt i god jord hos Coram's Fields:

" Jeg har set mange familier nyde biblioteket, og det er dejligt at se børnenes glæde over at finde den ekstra overraskelse i det smukke bogmærke."

Fortæl din egen historie

Hvis historien om Lille bibliotek på Coram's Fields har inspireret dig til at føre dit eget projekt ud i livet, så besøg Solopress i dag og find ud af, hvordan vores printløsninger kan hjælpe.

Skabe trykte materialer som Bogmærker og Klistermærker kan være en god måde at glæde dit publikum på med sjov og praktisk branding. Den Solopress-sortiment er fuld af ting, der kan forbedre din kundes oplevelse.

Alternativt, hvis du ønsker at skabe dit eget mesterværk, kan vores Trykning af bøger service kan gøre din historie levende!