Povești ale clienților: Mica bibliotecă de la Coram's Fields

Familii care folosesc Biblioteca mică

În inima Londrei, între Great Ormond St Hospital și King's Cross, se află Coram's Fields. Acest parc cu frunze și loc de joacă oferă un contrast binevenit față de străzile pline de agitație din jurul orașului, precum și un loc minunat pentru copii de a fi activi. Este, de asemenea, sediul organizației caritabile Coram's Fields, care oferă sprijinul atât de necesar copiilor și familiilor acestora.

Planul de a crea Mica Bibliotecă la Coram's Fields a fost pus la cale de Alia Bokhary și de cei doi copii ai ei, Oliver și Cara, care adoră să viziteze parcul și locul de joacă. Au fost inspirați după ce au văzut un proiect similar în altă parte. Potrivit lui Alia:

"Am dat peste o mică bibliotecă gratuită la sfârșitul anului 2022 și am considerat că schimbul de cărți, cu conceptul său emoționant "ia una, împarte una", a fost minunat."

Această întâlnire i-a determinat să preia inițiativa și să își înroleze propriile personaje pentru a ajuta la înființarea Micii Biblioteci de la Coram's Fields.

O bijuterie comunitară în inima Londrei

Câmpurile lui Coram
Câmpurile lui Coram

Conceptul este unul simplu: crearea unui loc unde copiii și familiile lor pot veni să împrumute o carte pentru a o citi și să lase o alta în locul ei, dacă sunt capabili să facă acest lucru. Este o idee minunată, născută din bunătate și generozitate, care se bazează pe puterea comunității și pe dragostea noastră comună pentru lectură. Totuși, pentru a transforma visul în realitate, a existat o listă de aspecte practice pe care trebuiau să le rezolve.

Aducerea poveștii la viață

Alia și familia ei și-au dat seama rapid că trebuie să depășească câteva obstacole înainte ca mica bibliotecă să prindă viață. Aveau nevoie de locația lor și de permisiunea de a se instala acolo. Aveau nevoie de un stoc de cărți pentru a începe să funcționeze. Mica bibliotecă în sine ar trebui să fie proiectată și construită. Și ar avea nevoie de indicatoare pentru a da o identitate bibliotecii și pentru a le spune vizitatorilor ce trebuie să facă.

Din fericire, rezolvarea problemei locației nu a fost o problemă. Coram's Fields a fost locul perfect pentru proiect, iar organizația caritabilă care supraveghează parcul a acceptat ideea din toată inima. Cu toate acestea, apoi a trebuit să înceapă cu adevărat munca grea de transformare a bibliotecii în realitate.

Călătoria eroilor

Tinerii cititori se bucură de mica bibliotecă

Alia a început prin a lua legătura cu toate persoanele și organizațiile la care s-a putut gândi și care ar putea avea ceva de oferit. Răspunsul a fost încurajator. În scurt timp, Alia a adunat o listă impresionantă de contribuabili:

"Am început să aflăm cine ar putea să ne ajute și am fost atât de încurajați și copleșiți de generozitatea numeroșilor contribuitori la acest proiect."

Ilustrator de renume Allen Fatimaharan a proiectat logo-ul Micii Biblioteci, în timp ce Gerrish Design a văzut la semnalizare. Paul Godbolt și Anna O'Flaherty de la Colegiul Richmond upon Thames, împreună cu o echipă de elevi, s-au ocupat de proiectarea și construcția bibliotecii în sine, încorporând detalii arhitecturale precum coloanele și acoperișul înclinat din structurile din parc, asigurându-se că aceasta se integrează perfect în Coram's Fields.

Attic Self Storage din King's Cross a oferit spațiu de depozitare gratuit, în timp ce o întreagă serie de edituri și comercianți cu amănuntul au pus la dispoziție materialul de lectură, inclusiv Walker Books, World of Books, Harper Collins, Bettterworldbooks și Acorn Book Club. Cate Douglas, autoare de cărți pentru copii, a contribuit chiar cu exemplare semnate. Cu toate piesele la locul lor, biblioteca a putut în sfârșit să-și deschidă ușile, sau poate ferestrele, pentru public.

Introduceți Solopress

Semne de carte și autocolante

În acest punct al poveștii, o întâlnire întâmplătoare la o expoziție comercială a dus la implicarea Solopress. Potrivit lui Alia:

"L-am întâlnit pe Glen în timpul The London Stationery Show, unde eram voluntar la o altă organizație caritabilă fantastică. Am avut o discuție frumoasă și, când m-am gândit la o companie care ar putea să mă ajute cu autocolante și semne de carte, Solopress mi-a venit imediat în minte. "

Alia l-a întâlnit pe Glen Eckett, șeful departamentului de marketing de la Solopress, care a fost inspirat de povestea micii biblioteci. Glen a fost de acord că autocolantele și semnele de carte ar fi produsele tipărite perfecte pentru a însoți cărțile și a răspândi mesajul bibliotecii. Ne-am apucat de proiectarea și tipărirea articolelor și suntem mândri să spunem că Alia s-a bucurat de experiența sa cu Solopress:

"Echipa de la Solopress este foarte profesionistă, prietenoasă și răspunde rapid, iar eu sunt încântat de serviciile oferite și de calitatea produsului."

Se poate spune cu siguranță că imprimarea pe care am reușit să o oferim a fost bine primită la Coram's Fields:

" Am văzut multe familii bucurându-se de bibliotecă și este încântător să văd încântarea copiilor când găsesc surpriza suplimentară a frumosului semn de carte."

Spune-ți propria poveste

În cazul în care povestea Mica bibliotecă de la Coram's Fields v-a inspirat să dați viață propriului proiect, vizitați Solopress astăzi și descoperiți cum vă pot ajuta soluțiile noastre de imprimare.

Crearea de materiale tipărite precum Semne de carte și Autocolante poate fi o modalitate foarte bună de a vă încânta publicul cu un branding distractiv și practic. Site-ul Gama Solopress este plină de articole care pot îmbunătăți experiența clienților dumneavoastră.

Alternativ, dacă doriți să creați o capodoperă proprie, puteți să vă Tipărirea cărților service ar putea da viață poveștii tale!