Ny opgradering til HP Indigo-serien

Foto af den nye HP Indigo 7800-printeropgradering til professionelle printere.
HP Indigo 7800-opgradering

HP afslørede en helt ny ny opgradering til deres Indigo serie i denne uge - og imponerede os med en nyt lukket farvestyringssystem.

Billede af HP Indigo

Opgraderingen vil være tilgængelig på cut-sheet 7800 og webfeed WS6800. Den lover at øge produktiviteten, skabe bedre billeder og give mulighed for at printe på en bredere vifte af materialer.

Opgradering af 7800 til arkfed

Sheetfed 7800 erstatter 7600 - og bruger funktioner, der allerede findes på 5600. Den oplyser jobkøer ved at organisere produktionen efter prioritet, længde, billedtype og medietype. Yderligere opgraderinger omfatter one-shot-print, mat blæk, "usynlig" rød, lys sort og digitale specialeffekter (dvs. teksturering, hævet print og vandmærker).

One-shot-farveprintfunktionen har perfekte registreringer til plastikkort og meget mere, da den gør det muligt at printe på syntetiske materialer. Desuden har det nye farvestyringssystem et in-line spektrofotometer.

Blækagtige fakta:

 • One-shot farveteknologi: print på plastikkort, overlays, lentikulære applikationer, point-of-sale og premium postkort.
 • HP Indigo ElectroInk Digital Matte: spot-coating-effekter på glans
 • HP Indigo ElectroInk: usynlig rød og lys sort
 • Specialeffekter: hævet tryk, tekstureffekter, digitale vandmærker
 • Farvestyring på tryk: in-line spektrofotometer, prøvetryk på papir i henhold til GRACol- og FOGRA-standarder
 • HP SmartStream Production Pro-printserver version 5
 • Raster-billedbehandling
 • HP Indigo Direct2Finish

Opgradering af WS6800 med web-feed

Den seneste opgradering af web-fed WS6800 omfatter nyt blæk, større billedområde, et bredere farvespektrum og forbedret screening. Opgraderingen er et forsøg på at forbedre webetiketmaskinens anvendelsesområde og omkostningseffektivitet.

Ekstra funktioner omfatter et nyt hældningsspektrofotometer, som reducerer forberedelsestiden for profilering og matchning af specialfarver op til utrolige 75%.

Blækagtige fakta:

 • Closed-loop-kontrol, in-line spektrofotometer: reducerer den tid, der bruges på at forberede farveprofiler, ikke flere manuelle farvekalibreringer/justeringer og PANTONE-farvetilpasning.
 • Udvidet rammebredde: 320 mm (fra 317 mm)
 • Enhanced Productivity Mode (EPM): producerer 131 lineære meter pr. minut i farve
 • HP Indigo ElectroInk White: reducerer antallet af produktionstrin (single pass sleeve)
 • HP Indigo ElectroInk Sølv: UV-flexofarve, spot af basisfarve på etiketapplikationer (maling, automater, husholdningskemikalier, nutraceuticals og læskedrikke)
 • HP SmartStream-etiketter
 • Packaging Workflow Suite 4.1 drevet af Esko
 • High-definition-skærmen producerer 223 linjer pr. tomme med bedre farverum

Hvad bliver der sagt om det?

"Det var vigtigt at tilbyde de nye funktioner som en opgradering, for kunderne skal beholde deres presser i mindst 10 år og vil forvente et par opgraderinger i den periode." - HP GSB's marketingdirektør, Francois Martin

"Vores kunder er altid på udkig efter måder at forbedre produktiviteten og diversificere applikationer på, så de kan levere mere værdi til brands og slutkunder. De seneste udgivelser af vores brancheførende portefølje viser vores engagement i at give kunderne den nyeste digitale printteknologi til at opfylde disse behov, samtidig med at vi tilbyder en opgraderingsvej, der hjælper med at beskytte deres kapitalinvesteringer." - HP VP og general manager Indigo Digital Press Division, Alon Bar-Shany

"CEWE er konstant innovativ, og vi har brug for, at vores digitale printteknologi følger med, når vi tilpasser os trends på fotomarkedet og sikrer os nye forretninger. Vi har allerede en stor flåde af HP Indigo-digitalpresser, og vi sætter pris på, hvordan HP Indigo fortsætter med at levere skalerbar teknologi, der har gjort det muligt for os at drage fordel af kvalitets- og ydelsesforbedringer gennem tiden, og funktionerne i den nye HP Indigo 7800 vil hjælpe os med yderligere at udvide vores tilbud af høj kvalitet, såsom CEWE Photobook, samt vores anvendelsesområde for at hjælpe med at opretholde vores forretning." - Chief technology officer hos CEWE, Dr. Reiner Fageth

1 KOMMENTAR

Der er lukket for kommentarer.