O nouă actualizare pentru seria HP Indigo

Fotografie a noului upgrade al imprimantei HP Indigo 7800 pentru imprimantele profesionale.
Actualizare HP Indigo 7800

HP a dezvăluit un nou brand nou upgrade pentru a le Indigo în această săptămână - uimindu-ne cu un un nou sistem de control al culorii în buclă închisă.

Imagine de HP Indigo

Actualizarea va fi disponibilă pentru modelele 7800 și WS6800. Acesta promite să accelereze productivitatea, să creeze imagini mai bune și să aducă imprimarea unei game mai largi de materiale.

Actualizare Sheetfed 7800

Modelul 7800 înlocuiește modelul 7600 - utilizând caracteristici deja existente la modelul 5600. Acesta iluminează cozile de așteptare a lucrărilor prin organizarea producției în funcție de prioritate, lungime, tip de imagine și tip de suport. Alte îmbunătățiri includ imprimarea one-shot, cerneală mată, roșu "invizibil", negru deschis și efecte speciale digitale (adică texturi, imprimare în relief și filigrane).

Funcția de imprimare color one-shot are înregistrări perfecte pentru carduri de plastic și nu numai, deoarece vă permite să imprimați pe materiale sintetice. În plus, noul sistem de gestionare a culorilor are un spectrofotometru în linie.

Faptele Inky:

 • Tehnologie color one-shot: imprimare pe carduri de plastic, suprapuneri, aplicații lenticulare, puncte de vânzare și cărți poștale premium.
 • HP Indigo ElectroInk Digital Matte: efecte de acoperire punctiformă pe luciu
 • HP Indigo ElectroInk: roșu invizibil și negru deschis
 • Efecte speciale: imprimare în relief, efecte de textură, filigrane digitale
 • Managementul culorilor la tipar: spectrofotometru în linie, probă pe hârtie conform standardelor GRACol și FOGRA.
 • Server de imprimare HP SmartStream Production Pro versiunea 5
 • Prelucrarea imaginilor rastru
 • HP Indigo Direct2Finish

Actualizarea WS6800 alimentat prin web

Cele mai recente îmbunătățiri aduse modelului WS6800 cu alimentare prin rotativă includ cerneluri noi, o suprafață de imagine mai mare, o gamă de culori mai largă și o ecranare îmbunătățită. Actualizarea este o încercare de a îmbunătăți gama de aplicații și rentabilitatea mașinii de etichetare cu bandă.

Printre caracteristicile suplimentare se numără un nou spectrofotometru înclinat, care reduce timpul de pregătire a profilării și de potrivire a culorilor speciale până la un incredibil 75%.

Faptele Inky:

 • Control în buclă închisă, spectrofotometru în linie: reduce timpul petrecut pentru pregătirea profilelor de culoare, nu mai este nevoie de calibrări / ajustări manuale ale culorilor și de potrivire a culorilor PANTONE
 • Lățimea extinsă a cadrului: 320 mm (de la 317 mm)
 • Modul de productivitate îmbunătățită (EPM)): produce 131 de metri liniari pe minut în culori.
 • HP Indigo ElectroInk White: reduce etapele de producție (manșon cu o singură trecere)
 • HP Indigo ElectroInk Silver: Cerneală flexo UV, pete de culoare de bază pentru aplicații de etichetare (vopsele, mașini, produse chimice de uz casnic, produse nutraceutice și băuturi răcoritoare).
 • Etichete HP SmartStream
 • Packaging Workflow Suite 4.1 powered by Esko
 • Ecranul de înaltă definiție produce 223 de linii pe inch cu un spațiu de gamă îmbunătățit

Ce se spune despre asta

"A fost important să oferim noile caracteristici ca un upgrade, deoarece clienții trebuie să își păstreze presele cel puțin 10 ani și se vor aștepta la câteva upgrade-uri în această perioadă." - Directorul de marketing al HP GSB, Francois Martin

"Clienții noștri caută mereu modalități de îmbunătățire a productivității și de diversificare a aplicațiilor, astfel încât să poată oferi mai multă valoare mărcilor și clienților finali. Cele mai recente versiuni ale portofoliului nostru de top din industrie demonstrează angajamentul nostru de a le oferi clienților tehnologie de imprimare digitală de ultimă generație pentru a răspunde acestor nevoi, oferind în același timp o cale de actualizare care ajută la protejarea investițiilor lor de capital." - Alon Bar-Shany, vicepreședinte și director general al diviziei de presă digitală Indigo de la HP

"CEWE inovează în mod constant și avem nevoie ca tehnologia noastră de imprimare digitală să țină pasul, în timp ce ne adaptăm la tendințele pieței foto și ne asigurăm noi afaceri. Având deja o flotă mare de prese digitale HP Indigo, apreciem modul în care HP Indigo continuă să ofere o tehnologie scalabilă care ne-a permis să profităm de îmbunătățirile de calitate și performanță de-a lungul timpului, iar caracteristicile noii HP Indigo 7800 ne vor ajuta să ne extindem în continuare ofertele de înaltă calitate, cum ar fi CEWE Photobook, precum și gama noastră de aplicații pentru a ne ajuta să ne menținem afacerea." - Directorul de tehnologie al CEWE, Dr. Reiner Fageth.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.