Het meest geavanceerde papieren vliegtuig ter wereld

geavanceerde papieren vliegtuigjes app functies

Het smartphone-gestuurde papieren vliegtuigje van Shai Goitein heeft het torenhoge bedrag van $1,1 miljoen opgehaald op Kickstarter!

We hebben allemaal een papieren vliegtuig op een bepaald moment. Vooral tijdens die tergend vervelende dubbele wiskundelessen op school. Maar New Yorkse vliegenier en industrieel ontwerper Shai Goitein van PowerUp Speelgoed heeft het bescheiden papieren vliegtuigje naar een heel nieuw niveau getild. Deze schatjes kunnen ECHT vliegen... ze blijven tot 10 minuten achter elkaar in de lucht, in plaats van de slechts 10 seconden van een gemiddeld papieren vliegtuigje.

Goitein's PowerUp 3.0 papieren vliegtuigdat je zelfgemaakte papieren vliegtuigje verandert in een hightech, smartphonegestuurde vliegmachine, heeft al meer dan $1,1 miljoen aan financiering binnengehaald van bijna 20.000 investeerders op de populaire uitvindingenwebsite Kickstarter. Het oorspronkelijke doel om dit project te steunen was slechts $50.000.

"PowerUp Toys heeft een nieuwe vorm van spelen geïntroduceerd door origamiklassiekers te combineren met technologie", zegt Shai Goitein. "Deze keer hebben we een grote sprong voorwaarts gemaakt door state-of-the-art Bluetooth Smart technologie te integreren in ons PowerUp ontwerp. Nu kun je een eenvoudig zelfgemaakt papieren vliegtuigje eenvoudig besturen met je smartphone."

PowerUp vliegtuig hoe het werkt schema

PowerUp papieren vliegtuig prototypes

Hoogvlieger

Het PowerUp 3.0 Paper Airplane heeft een crashbestendig frame van koolstofvezel en vliegt tot 10 minuten op één acculading. De PowerUp app ondersteunt mobiele apparaten zoals iPhone, iPad en Android.

PowerUp vliegtuig app gids

Als de Kickstarter-oproep $2 miljoen aan financiering opbrengt, belooft PowerUp Toys zelfs een videocamera toe te voegen die je op je papieren vliegtuigje kunt monteren. Hiermee kun je video's en foto's maken en deze opslaan op een SD-geheugenkaart aan boord van de Smart Module.

Een saaie wiskundeles zal nooit meer hetzelfde zijn.

Vlieg, mijn schatjes

Hier is wat sommige backers van papieren vliegtuigjes hebben gezegd over dit geweldige project op Kickstarter -...

"Heel cool idee!" -Chad Burch

"Dit is geweldig! Mijn vrouw deelde dit op mijn FB wall, goed wetende dat ik een gadget freak ben en het niet zou kunnen weerstaan!" -Eric C Smith

"Het is niet eens grappig hoe geweldig dit project is." -Maxx Cobb

"Ik hoop dat je een camera kunt toevoegen aan het vliegtuig, maar het zou ook geweldig zijn als het mogelijk was om een loop te maken met het vliegtuig." -René S Jensen

"Gefeliciteerd Shai en team voor het bereiken van 1 miljoen! Wow, wat een geweldig resultaat en ik hoop dat het verdubbelt!" -Rod

"Goed gedaan, dit project vliegt." -Stephen Rowlatt

"Geweldig project, echt geweldig. Godzijdank voor Kickstarter, wat zouden we zonder moeten? Lijden... ja, precies. Dat is wat we zouden doen zonder Kickstarter." -De Kunstfabriek

PowerUp Toys papieren vliegtuig

Powerup 3.0 papieren vliegtuig

5 REACTIES

  1. Ik weet nog dat ik als kind graag papieren vliegtuigjes maakte, maar ze waren altijd compleet hopeloos. Dit is zo'n cool idee.

  2. Dit is geweldig! Ik hoop echt dat hij 2 miljoen haalt voor deze geweldige uitvinding. Ik weet zeker dat ik er een zou kopen!

  3. Ik heb jullie al een aantal coole toestellen zien maken, maar uit deze blog blijkt dat je met de juiste voorraad en een beetje verbeelding het bescheiden papieren vliegtuigje naar een nieuw niveau kunt tillen.

    Zo zie je maar, het gaat er niet om waar je het idee vandaan haalt, het gaat erom waar je het naartoe brengt.
    Briljant! Geweldig.

  4. Ik ben altijd slecht geweest in het bouwen van papieren vliegtuigjes - deze ziet er waterdicht uit als ik de spullen had die je nodig hebt om hem te maken!

Reacties zijn gesloten.