Secret Paradise vakantie brochure - uw Malediven avontuur begint hier

Secret Paradise binnen brochure pagina toont een prachtig strand in een tropisch oord

Het is geen geheim meer hoe paradijselijk het is om een avontuur op de Malediven te beleven, dankzij de drukdiensten voor vakantiebrochures van Solopress...

Secret Paradise Maldiven vakantie brochure

Denk aan de Malediven en wat schiet je te binnen? Zonovergoten atollen in turquoise wateren, eindeloze witte stranden, een tropisch paradijs op blote voeten - een paradijs voor honeymooners, beroemdheden, de welgestelde of de once-in-a-lifetime bezoeker. Reisorganisatie Geheim paradijs bieden wat de meeste operators in de Malediven niet doen. Lokaal eilandavontuur, ontdekkingscruises en duiken, maar ook de opties waar de Malediven bekend om staan - resorts en liveaboards.

Boek bij Secret Paradise en zij laten je kennismaken met de echte Malediven. Ze kennen elk zandkorreltje, van Haa Alifu Atoll tot Seenu Atoll, en zullen je reizen tussen de eilanden soepel laten verlopen. Ze kunnen accommodatie regelen in lokale guesthouses, gerund door en voor de lokale bevolking; maaltijden bij eilandfamilies (verwacht alleen geen zilveren service of gastronomische buffetten). Ze nemen je mee om te kijken en (als je dat wilt) om deel te nemen aan lokale ambachtslessen en om Maldivische scholen te bezoeken waar je vorstelijk wordt behandeld. Secret Paradise neemt je zelfs mee naar geheime lokale stranden, waar de bikini- en alcoholwetten niet gelden. Of je kunt gewoon lekker achterover leunen en niets doen!

Drukparadijs

"Helaas hebben we als team van Secret Paradise met ons drukke schema niet vaak tijd om te ontspannen," zegt Ruth Franklin van Secret Paradise. "Daarom maken we gebruik van de diensten van Solopress, die vanaf het moment dat je contact met ze opneemt professioneel, informatief en betrouwbaar zijn. Hun 24-uurs service was een reddingslijn bij het helpen met een recente last minute opdracht. brochure drukken verzoek. En wanneer het verschil in tijdzones betekent dat wij aan het werk zijn en het Verenigd Koninkrijk slaapt, staat de gebruiksvriendelijke website van Solopress klaar om te helpen. We zouden niet aarzelen om de diensten van Solopress aan te bevelen."

Malediven vakantie brochure resortsMalediven vakantie brochure introMalediven vakantie brochure duiken

10 REACTIES

 1. Ik zou heel graag een keer naar de Malediven gaan - we leren dit jaar duiken omdat we gelukkig volgend jaar februari naar het Barrièrerif mogen - ja we zijn nu al erg enthousiast!

 2. De foto's laten het er geweldig en zeer uitnodigend uitzien, gezien het natte en winderige weer dat we blijven meemaken.

 3. Mooi ontwerp. Ik ben op zoek naar een paar A4 folders voor iets soortgelijks. De InDesign-sjablonen op jullie website bevatten ontbrekende PSD-links, hebben jullie up-to-date sjablonen voor een folderbrochure met visitekaartsleuf en 5mm dikte tussenruimte? Bedankt DigitalFlare Team

  • Bedankt David, ik heb je verzoek doorgegeven aan ons ontwerpteam en zij kunnen de sjablonen leveren die je nodig hebt.

   Als je de sjabloon die je nodig hebt niet kunt vinden of als je in de toekomst een maat op maat nodig hebt, bel dan gerust Solopress op 01702 460047 of e-mail [email protected] en wij maken jouw ideale sjabloon terwijl je wacht. Helemaal GRATIS!

 4. De Malediven staan bovenaan mijn lijstje van plaatsen die ik wil bezoeken voordat het te laat is. Ik moet alleen mijn man overtuigen en het geld bij elkaar zien te krijgen. Het ziet er zeker uit als mijn idee van een paradijs.

 5. De Malediven is een van de plaatsen die ik het liefst zou bezoeken. Bij het kiezen van een bestemming moeten online foto's en brochures de aantrekkingskracht vastleggen en dus is een brochure van goede kwaliteit essentieel. Geen wonder dus dat Secret Paradise zijn vertrouwen heeft gesteld in Solopress.

 6. Het paradijs, zou ik graag willen ervaren maar dit klinkt als een perfecte manier om de lokale cultuur te zien en met de lokale bevolking te leven. Zeker mijn voorkeur en ik zal dit in gedachten houden mochten we ooit overwegen om te gaan. 10/10 bedankt

 7. Ik heb altijd al eens naar de Malediven willen gaan, want het lijkt mijn idee van een paradijs. Ik hou van het idee om lokale families te ontmoeten en hun cultuur te ontdekken. Misschien kan ik er ooit naartoe. Duimen maar.

Reacties zijn gesloten.