Broșura de vacanță Secret Paradise - aventura ta în Maldive începe aici

Pagina interioară a broșurii Secret Paradise arată o plajă frumoasă într-un loc tropical

Nu mai există niciun secret în legătură cu paradisul de a trăi o aventură în Maldive, datorită serviciilor de tipărire a broșurilor de vacanță oferite de Solopress....

Secret Paradise Maldive broșură de vacanță

Gândiți-vă la Maldive și ce vă vine în minte? Atoli sărutați de soare în ape turcoaz, plaje albe nesfârșite, un paradis tropical cu picioarele goale - de care se bucură turiștii în luna de miere, celebritățile, cei cu bani sau cei care vin o singură dată în viață. Companie de turism Paradisul secret oferă ceea ce majoritatea operatorilor din Maldive nu. Aventură pe insulele locale, croaziere de descoperire și scufundări, precum și opțiunile pentru care Maldivele sunt renumite - resorturi și liveaboard-uri.

Rezervați cu Secret Paradise, iar ei vă vor prezenta adevăratele Maldive. Ei cunosc fiecare grăunte de nisip, de la Atolul Haa Alifu la Atolul Seenu, și vă vor facilita călătoriile între insule. Ei pot aranja cazarea în pensiunile locale de pe insule, administrate de și pentru localnici; mesele la familiile de pe insule (doar nu vă așteptați la servicii de argint sau la bufete gastronomice). Vă vor lua cu ei să urmăriți și (dacă doriți) să participați la lecții de meșteșuguri locale și să vizitați școlile din Maldive, unde veți fi tratați regește. Secret Paradise vă va duce chiar și pe plajele locale secrete, unde nu se aplică legile privind bikini și alcoolul. Sau puteți pur și simplu să vă relaxați și să nu faceți nimic!

Paradisul imprimării

"Din păcate, pentru echipa Secret Paradise, cu programul nostru încărcat, nu prea avem timp să ne relaxăm", spune Ruth Franklin de la Secret Paradise. "De aceea folosim serviciile Solopress, care, din momentul în care îi contactezi, sunt profesioniști, informativi și de încredere. Serviciul lor de 24 de ore a fost un colac de salvare pentru a ne ajuta cu un recent proiect de ultim moment tipărirea broșurilor cerere. Iar atunci când diferența de fus orar face ca noi să lucrăm, iar Marea Britanie să doarmă, site-ul Solopress, ușor de utilizat, este la îndemână pentru a vă ajuta. Nu am ezita să recomandăm serviciile Solopress."

Maldive broșură de vacanță broșură stațiuniMaldive broșură de vacanță introMaldive broșură de vacanță broșură scufundări

10 COMENTARII

 1. Mi-ar plăcea să merg în Maldive, poate într-o zi - noi învățăm să facem scufundări anul acesta, deși suntem norocoși că vom face scufundări în Barrier Reef în februarie anul viitor - da, suntem deja foarte entuziasmați!

 2. Fotografiile îl fac să arate uimitor și foarte primitor, având în vedere vremea umedă și vântoasă pe care continuăm să o experimentăm.

 3. Frumos design. Caut să produc câteva dosare A4 pentru ceva similar. Șabloanele InDesign de pe site-ul dvs. conțin link-uri PSD lipsă, aveți vreun șablon actualizat pentru o broșură de dosare cu fantă pentru cărți de vizită și spațiere de 5 mm grosime? Salutări Echipa DigitalFlare

  • Mulțumesc, David, am transmis cererea dvs. echipei noastre de design, care va putea să vă furnizeze șabloanele de care aveți nevoie.

   Dacă nu găsiți șablonul de care aveți nevoie sau dacă aveți nevoie de o dimensiune personalizată în viitor, nu ezitați să sunați la Solopress la numărul de telefon 01702 460047 sau e-mail [email protected] și vom crea șablonul ideal în timp ce așteptați. Totul GRATUIT!

 4. Maldivele sunt în fruntea listei mele de locuri pe care vreau să le vizitez înainte de a fi prea târziu. Trebuie doar să-mi conving soțul și să strâng banii. Cu siguranță arată ca ideea mea de paradis.

 5. Maldive este unul dintre locurile pe care mi-ar plăcea cel mai mult să le vizitez. Atunci când alegeți o destinație, fotografiile online și broșurile trebuie să surprindă atracția și, prin urmare, o broșură de bună calitate este esențială, așa că nu este de mirare că Secret Paradise și-a acordat încrederea în Solopress.

 6. Paradis, mi-ar plăcea să experimentez, dar acest lucru sună o modalitate perfectă de a vedea cultura locală și de a trăi cu localnicii .Cu siguranță preferința mea și va ține acest lucru în minte dacă ne gândim vreodată să mergem. 10/10 mulțumiri

 7. Întotdeauna mi-am dorit să merg în Maldive, pentru că pare a fi ideea mea de paradis. Îmi place ideea de a cunoaște familii locale și de a le descoperi cultura. Poate că într-o zi voi putea merge. Vă ținem pumnii.

Comentariile sunt închise.