Star Wars papercraft door Zuid-Koreaanse speelgoedontwerpers Momot

Momet onthult grappige Star Wars figuurtjes

Momot, de papercraft speelgoed specialisten uit Seoul in Zuid-Korea, hebben een nieuwe reeks van Star Wars papieren speelgoed gelanceerd...

Star Wars papercraft speelgoed Stormtroopers

De vouw is sterk met dit Zuid-Koreaanse papieren speelgoed! Regelmatige lezers van de Solopress blog zullen al op de hoogte zijn van onze voorliefde, sommigen zouden zelfs kunnen zeggen complete en totale obsessie, voor alles wat Star Wars en papercraft. Het is dus niet moeilijk te begrijpen waarom dit leuke Star Wars papierspeelgoed van Momot viel ons meteen op. Er is keuze uit van alles, van C-3PO, Chewbacca en R2-D2 tot Darth Vader, AT-AT Walkers en Imperial Stormtroopers. Oh ja, het is hip om vierkant te zijn met zulke LucasFilm-liefjes.

Star Wars Papercraft

Star Wars papier ambachtelijke speelgoed door Momot

Star Wars papier-knutsel Darth Maul

Star Wars knutselpapier C-3PO

Star Wars papieren knutsel Darth Vader

Star Wars papier-knutsel AT-AT Keizerlijke Wandelaar

Star Wars papieren knutsel Stormtrooper

Tot slot hebben we een leuke Darth Vader vs Darth Maul square-face-off via deze twee Star Wars Papercraft YouTube-video's van Momot:

Momot hebben ook prachtige sets van Disney / Pixar, Marvel, Nike en World of Warcraft papieren speelgoed. Als u wilt dat we een van deze andere gelicentieerde papercraft karakters in een toekomstige blog post, scroll dan naar beneden deze pagina naar de 'Laat een reactie' vak hieronder en post uw bericht (u kunt ook reageren via het Facebook-paneel).

6 REACTIES

Reacties zijn gesloten.