Star Wars papercraft de către designerii sud-coreeni de jucării Momot

Momet dezvăluie figurine amuzante de hârtie ambarcațiuni de hârtie Star Wars

Momot, specialiștii în jucării din hârtie din Seul, Coreea de Sud, au lansat o nouă gamă de jucării din hârtie Star Wars...

Star Wars papercraft jucării Stormtroopers

Pliul este puternic cu aceste jucării de hârtie din Coreea de Sud! Cititorii obișnuiți ai blogului Solopress știu deja de pasiunea noastră, unii ar putea spune chiar obsesia completă și totală, pentru tot ceea ce înseamnă Războiul Stelelor și papercraft. Deci, este ușor de văzut de ce aceste jucării de hârtie drăguțe Star Wars de la Momot ne-a atras imediat atenția. Puteți alege de la C-3PO, Chewbacca și R2-D2 până la Darth Vader, AT-AT Walkers și Stormtroopers imperiale. Oh, da, este la modă să fii în rând cu astfel de frumuseți LucasFilm.

Star Wars Papercraft

Star Wars jucării de hârtie de artizanat din hârtie de Momot

Războiul Stelelor ambarcațiuni de hârtie Darth Maul

Războiul Stelelor de hârtie de artizanat C-3PO

Războiul Stelelor de hârtie ambarcațiuni Darth Vader

Războiul Stelelor ambarcațiuni de hârtie AT-AT Imperial Walker

Războiul stelelor de hârtie ambarcațiuni Stormtrooper

În cele din urmă, avem o confruntare amuzantă între Darth Vader și Darth Maul prin intermediul acestor două videoclipuri de pe YouTube cu Star Wars Papercraft realizate de Momot:

Momot are, de asemenea, seturi fabuloase de jucării de hârtie Disney/Pixar, Marvel, Nike și World of Warcraft. Dacă doriți să prezentăm oricare dintre aceste alte personaje licențiate de papercraft într-un articol viitor de pe blog, vă rugăm să derulați în josul acestei pagini până la căsuța "Lăsați un răspuns" de mai jos și să postați mesajul dumneavoastră (puteți comenta și prin intermediul panoului de Facebook).

6 COMENTARII

  1. Acestea sunt fantastice! Îmi place mai ales cel cu Chewbacca! Întotdeauna mi-a plăcut să pliez hârtia când eram copil.

Comentariile sunt închise.