Publicitatea inteligentă a ambalajului tipărit al DHL îi ironizează pe rivalii UPS și TNT

Publicitate inteligentă "DHL este mai rapid


Hilarul spot publicitar al DHL folosește ambalaje ninja pentru a păcăli rivalii de la TNT și UPS să defileze prin centrele orașelor cu cutii mari și galbene cu inscripția "DHL is Faster". Genial.

DHL TROLL URCĂ RIVALII TNT

Niciodată nu veți vedea o companie de transport maritim care transportă o cutie cu marca unui rival, mai degrabă ar reambala coletul la cel mai apropiat depozit decât să facă reclamă la marca rivalului, nicio companie sănătoasă la cap nu ar permite așa ceva!

Dar exact acest lucru a reușit DHL să îi păcălească pe concurenții UPS și TNT.

Și cum au făcut-o?

Ei au imprimat ambalajul exterior cu o folie termocromatică și au mascat cutiile pentru a se asigura că acestea vor pleca în vehiculele de livrare fără să fie suspectate. O chestie inteligentă.

imprimare termo-reactivă

Imprimare termocromatică

Au folosit acest ambalaj termo-reactiv pentru a camufla cutiile galbene. Când temperatura a scăzut suficient de mult, cutiile s-au înnegrit, iar toată lumea nu a observat șiretlicul și le-a împachetat cu plăcere în camioanele pregătite pentru livrare. Este același tip de tehnologie care este folosită pentru inelele de ambianță etc.

cutie termocromatică

Planul

Aceste cutii s-au încălzit în cele din urmă, pe trasee intenționat lungi, departe de orice parcare, obligându-i pe bieții curieri neștiutori să defileze prin centrele aglomerate ale orașelor, în fața a sute de oameni, pentru a demonstra că DHL pretinde o livrare mai rapidă.

Rezultatele

Toți au dansat pe melodia de trolling a DHL, cu excepția unui tip întreprinzător de la UPS, care a lipit cu bandă adezivă peste mesajul ofensator, dar și-a respectat partea sa de înțelegere, livrând pachetul.

DHL TROLLING UPS
Nu astăzi, DHL, nu astăzi...

Felicitări pentru DHL

Totul a fost pregătit și programat perfect pentru a permite echipei video a DHL să capteze acțiunea de pescuit la copcă și să o posteze pe youtube pentru ca noi toți să ne bucurăm de ea. Expert în trolling, nu știm dacă DHL sunt mai rapid, dar marketingul lor este cu siguranță unul dintre cele mai bune!

Urmăriți videoclipul DHL Troll