DHL's smarte reklame for trykt emballage gør nar af konkurrenterne UPS og TNT

"DHL er hurtigere" - smart reklame


DHL's sjove reklametrold bruger snedig ninja-emballage til at narre rivalerne TNT og UPS til at vise store gule kasser med teksten "DHL is Faster" rundt i bymidten. Genialt.

DHL TROLL UPS TNT RIVALER

Du vil aldrig se et shippingfirma transportere en kasse, der er mærket af en rival, de vil hellere pakke pakken om på det nærmeste depot end at gå rundt og reklamere for deres rivals mærke, det ville ingen virksomhed ved sine fulde fem tillade!

Men det er præcis, hvad det er lykkedes DHL at narre konkurrenterne UPS og TNT til at gøre.

Så hvordan gjorde de det?

De trykte den ydre emballage med en termokromatisk folie og forklædte kasserne for at sikre, at de kom ud i leveringsbilerne uden at blive opdaget. Smarte sager.

termo-reaktiv udskrivning

Termokromatisk udskrivning

De brugte denne varmereaktive emballage til at camouflere de gule kasser. Når temperaturen faldt tilstrækkeligt, blev kasserne sorte, uden at nogen opdagede tricket og gladeligt pakkede dem i lastbiler klar til levering. Det er den samme slags teknologi, som bruges til stemningsringe osv.

Termokromatisk kasse

Planen

Disse kasser blev til sidst varme på de bevidst lange ruter langt fra parkeringspladser, hvilket tvang de stakkels intetanende bude til at fremvise DHL's påstand om hurtigere levering gennem travle bycentre foran hundredvis af mennesker.

Resultaterne

Alle dansede efter DHL's pibe med undtagelse af en initiativrig UPS-mand, som tapede den fornærmende besked over og stadig levede op til sin del af aftalen ved at levere pakken.

DHL TROLLING UPS
Ikke i dag, DHL, ikke i dag...

Kudos til DHL

Det hele var sat op og timet perfekt, så DHL's videocrew kunne fange trolling-aktionen og lægge den op på YouTube, så vi alle kunne nyde den. Ekspert trolling, vi ved ikke, om DHL er hurtigere, men deres markedsføring er helt sikkert noget af det bedste!

Se DHL's troldevideo