Maak kennis met Sally, de Solopress Chatbot

Solopress introduceert Sally de Chatbot

We maken graag van de gelegenheid gebruik om het nieuwste lid van het Solopress Team aan jullie voor te stellen: Sally de Chatbot. Sally is online gebracht om je ondersteuning te bieden wanneer je contact met ons wilt opnemen over je bestellingen. 

Wanneer je een vraag hebt over je opdracht, staat Sally 24 uur per dag klaar om je een offerte te geven, je bestelling te volgen, je adres te wijzigen, leveringsdatums te wijzigen, je koeriersopties te upgraden en nog veel meer.

Zeg 'Hoi!' tegen Sally

Om een tekstchat met Sally te beginnen, hoef je alleen maar te klikken op het Live Chat-pictogram rechtsonder aan de pagina op Solopress.com.

Hoe enthousiast Sally ook is, ze kent haar grenzen. Zodra ze merkt dat je vraag een menselijk tintje nodig heeft, verbindt ze je direct door met een echt persoon. Als het binnen kantooruren is, ben je maar een klik of twee verwijderd van een gesprek met een van onze levende, ademende teamleden. 

In tegenstelling tot onze menselijke collega's kan Sally met veel van jullie tegelijk praten, waardoor de wachtrijen korter worden en de responstijden sneller verlopen. 

Zelfs buiten kantooruren staat Sally altijd klaar om je te begroeten, je bestellingen te controleren en je werk aan te passen. 

Hoe kan Sally je helpen?

Sally is goed uitgerust om veel van onze meest ontvangen vragen te beantwoorden via de Live Chat-functie.

Op dit moment kan ze je helpen:

  • De voortgang van je taak controleren of onderbreken
  • Tje leveringen rekken en beheren 
  • Levertijden en adressen wijzigen
  • Altijd toegang tot je facturen
  • Vraag offertes aan voor onze populairste producten
  • 24/7 op de hoogte blijven van de voortgang van je bestellingen

We zullen in de gaten houden hoe het Sally vergaat en we hopen haar in de toekomst meer taken te kunnen geven.

Top van de Bots

Voor klanten betekent het dat we direct met je in gesprek kunnen gaan en je wensen kunnen bepalen. Dat helpt ons om ervoor te zorgen dat je altijd direct naar de snelste oplossing wordt geleid. Dat kan iets zijn dat Sally zelf met je kan oplossen. Maar ze kan ook bepalen dat je beter met een adviseur van de klantenservice kunt praten, of met een lid van ons speciale designe team. 

We weten dat niet iedereen van een bot houdt en we begrijpen dat veel mensen in het verleden frustrerende ervaringen hebben gehad. We hebben er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat Sally een eenvoudige assistent is waarmee het altijd prettig werken is. 

Het is belangrijk om te benadrukken dat Sally geen AI is. Ze is er niet om je gewoontes te leren of je wensen te raden. Ze zal zich zeker nooit voordoen als een echt persoon. Als je liever een mens hebt, staat ons vertrouwde team altijd klaar om een 100% organisch oor te bieden. 

Onze elektrische vriend

Toch vinden we dat het tijd is om onze robotvrienden te omarmen, en we zijn vooral trots op Sally de Solopress Chatbot. 

We horen graag jouw feedback over hoe het met haar gaat, dus als je opmerkingen hebt over je ervaringen met Sally, laat het ons dan weten op [email protected]. We zullen ze zeker ter sprake brengen bij haar volgende collega-beoordeling!