Solopress op de Print Show 2019

Drukke Solopress-stand op de Print Show 2019

De Print Show is een jaarlijkse vakbeurs die meer dan 6000 bezoekers en meer dan 140 exposanten uit de Britse grafische industrie samenbrengt in het NEC. Voor onze allereerste aanwezigheid op De Printshow besloten we het strand naar Birmingham te brengen, en onze stand was een schot in de roos!

Een verfrissende aanwezigheid op de show

Aangezien dit ons eerste optreden was - en onze 20th We hebben alles uit de kast gehaald om indruk te maken met ons zeethema, geïnspireerd op onze woonplaats Southend-on-Sea. De stand bleek erg populair bij bezoekers van het evenement, die genoten van thee en koffie van onze verfrissingsbar en ijs van onze traditionele driewieler.

Solopress stand op de Print Show 2019

Partners in de handel

Toen ik sprak met onze Managing Director, Simon Cooper, was het duidelijk dat hij erg genoot van alle aspecten van de show:

"Het was verhelderend om te ontdekken dat een groot deel van onze klanten aanwezig was en hoe geïnteresseerd ze waren in onze nieuwe producten zoals gefoliede visitekaartjes."

Simon was vooral dankbaar voor de kans om het idee te ontkrachten dat Solopress een merk is dat voornamelijk werkt met eindgebruikers en consumenten:

"Het grootste deel van onze omzet komt van wederverkopers en agentschappen, dus onze aanwezigheid op de beurs was een geweldige kans om dat soort klanten te ontmoeten en uit te leggen dat we een merk zijn dat de handel bedient."

Hij liet ook doorschemeren dat 2020 een spannend jaar wordt voor Solopress, met de lancering van een nieuw programma dat onze focus op de handel als nooit tevoren zal vergroten.

Deelnemers genieten van het kustthema op de Print Show 2019

Buiten naar binnen halen

Ons zeethema was een fantastisch excuus om een aantal producten te demonstreren waar Solopress misschien niet zo bekend om staat, zoals vlaggen, strandballen, ligstoelen en natuurlijk onze T-shirts, zoals hier gemodelleerd door Simon (links) en het team.

Solopress Team op de Print Show 2019

Oordeelt u maar...

We hebben zelfs MasterChef jurylid Gregg Wallace kennis laten maken met Solohop ale! Helaas kon Gregg het product om juridische redenen niet aanbevelen, dus we laten jullie beslissen of hij het lekker vindt of niet...

Simon Cooper met Masterchef-presentator Gregg Wallace

Al met al was het evenement een groot succes en we zullen het in de toekomst zeker weer bijwonen. We hopen jullie allemaal te zien in 2020!