Flat design - minimale HD Pokémon achtergronden en posters

jigglypuff

Het nieuwste deel in de fenomenaal populaire Nintendo/Gamefreak Pokémon-serie is Pokémon X & Y, dat op 12 oktober is uitgebracht en waarvan in de eerste 2 dagen wereldwijd 4 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Niet alleen populair in Japan, en niet gewoon gespeeld door kinderen - de Pokémon-game en -anime hebben een enorme fanbase. Terwijl ik het web afstruinde op zoek naar fan-art van de nieuwe Pokémon-generatie VI (de nieuwe Pokémon-generatie brengt het totale aantal unieke Pokémon op 718), vond ik een aantal verbazingwekkende flat design Pokémon-kunstwerken van getalenteerde fans.

Pokewalls: HD Pokémon achtergronden door MapleRose

pikachu

Deze Pikachu is vrouwelijk, zoals je kunt zien aan de staart! Als je van Pokémon houdt of het spel op de DS met je kinderen speelt (zoals elke superaardige ouder zou doen), weet je dat de meeste Pokémon geslachtsgebonden zijn en dat sommige een licht verschil in uiterlijk hebben.


Deze fantastische ontwerpen zouden er geweldig uitzien als achtergrondachtergrond voor je mobiele apparaat OF als poster voor de kinderkamer. (Of als poster voor de slaapkamer van een volwassene, want ik zou een Pokémon helemaal inlijsten).

Pichu Telefoonbehang!

pichumockup

Arcanine ingelijste poster

(Aanbevolen 170gsm Bond posters, Landschap)

arkanine-poster


PLDH Net: Minimalistische Pokémon achtergronden van TopHat

De eigenaar van PLDH Net heeft zijn verzameling van plat ontwerp minimalistisch Pokémon achtergronden, ook deze zouden er geweldig uitzien op een apparaat. Mijn telefoon heeft momenteel deze eevee evolutions wallpaper tentoongesteld (http://eevee.ocremix.org Kevin Villecco)

Litleo

kleine

 

 

 

 

 

 

Pancham

pancham

 

 

 

 

 

 

 

Jigglypuff

jigglypuff

 

 

 

 

 

 

 

 

Poster afdrukken

2 REACTIES

  1. Ik heb mijn tweeling net kennis laten maken met de wereld van Pokemon. Deze zouden er geweldig uitzien als poster aan hun muur. Ze hebben nog niet echt een favoriet, maar Pancham ziet er schattig uit x

  2. Deze zien er echt leuk uit! 🙂 Ik denk dat mijn lezers op mijn pokemon blog over zoiets geïnformeerd moeten worden 🙂 Vind de jigglypuff het mooist. Zo simpel en toch zo mooi 🙂 Groetjes, een lange tijd pokemon fan en blogger 🙂

Reacties zijn gesloten.