Waanzinnig mooie Star Wars posters van Eric Tan

Star Wars originele filmtrilogie posters door Eric Tan

Eric Tan, een creative bij Disney Consumer Products en zelfbenoemde "beach bum" uit San Diego, heeft deze geweldige Star Wars posters gemaakt voor de originele filmtrilogie...

"Zoals zoveel kinderen in het begin van de jaren 1980, Star Wars beheerste mijn jeugd volledig," onthult kunstenaar Eric Tan op zijn Instagram pagina. "Het zorgde niet alleen voor eindeloze uren vermaak, maar lanceerde ook de creativiteit van veel kinderen in hyperspace. Ik weet nog dat ik X-Wings, Stormtroopers, AT-ATs en lichtzwaardduels tekende toen ik vijf jaar oud was. Het is zo'n eer om al die magie en verwondering opnieuw te mogen beleven als oude man. Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad in een project en ik kan niet wachten om er nog meer te doen."

Star Wars

Star Wars filmposter door Eric Tan

"Er is al zoveel gedaan voor Star Wars op het gebied van posters en afdrukken en het kostte me een tijdje om vast te leggen wat die films voor me betekenden," voegt Tan eraan toe. "In hun eenvoudigste vorm, voordat ze het entertainmentuniversum veranderden en de cast en crew megaster werden, was het de verbazingwekkende reis van een arme boerenjongen. Dus dat heb ik gedaan!"

De Empire Strikes BackThe Empire Strikes Back filmposter door Eric Tan

"Als kind had ik het geluk dat de eerste film waar mijn ouders me mee naar toe namen in een bioscoop was De Empire Strikes Back. Wat een manier om kennis te maken met films, toch?!?," onthult Tan. "Toen ik aan deze poster begon, gierden de zenuwen door mijn lijf. Hoe doe je recht aan iets dat je diep heeft geïnspireerd en waardoor je al deze gekke creatieve dingen als carrière wilt gaan doen? Uiteindelijk heb ik gewoon alles erin gepropt wat ik kon vinden over de Rebellen die op hun donder kregen van het Empire. Als kind begreep ik niet waarom de goeden verloren in Empire. Als volwassene snap ik het helemaal! Het leven kan niet altijd bestaan uit een stralende zon en dansende Ewoks. Empire is leven!"

Terugkeer van de JediReturn of the Jedi filmposter door Eric Tan

De originele Star Wars trilogie is nu compleet! Voor dit posterontwerp vangt Tans artwork memorabele beelden uit Terugkeer van de Jedi zoals Luke Skywalker, Darth Vader, Keizer Palpatine, TIE Fighters, Star Destroyers en de tweede Death Star.

Eric Tan's Star Wars filmposters zijn nu verkrijgbaar als ingelijste prints in beperkte oplage - elk gesigneerd door de kunstenaar met een certificaat van echtheid - exclusief bij de Disney Store.

Star Wars filmposter certificaat van echtheid

Poster afdrukken

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.