Creatieve en stijlvolle hamburgerverpakkingen

illegale hamburgerverpakking door isabella rodriguez

Ter ere van National Burger Day kijken we naar de meest creatieve en stijlvolle hamburgerverpakkingen die door innovatieve ontwerpers zijn gemaakt. 

Deze gedurfde en fantasierijke ontwerpen laten je misschien wel hunkeren naar de heerlijke lekkernijen die erin zitten!

Illegale hamburger

Ontworpen door Isabella Rodriguez voor deze beroemde hamburgertent in Oklahoma, VS, speelt de visuele identiteit van deze verpakking in op de "criminele" esthetiek. Met een contrasterend kleurenpalet, sterke iconen en een gedefinieerde textuur is het een grillige kijk op het verpakken van een hamburger met friet. Zelfs de verpakking van de specerijen is aangepast.

illegale hamburger creatieve en stijlvolle hamburgerverpakking

illegale hamburgerverpakking door isabella rodriguez

MOSES Restaurants

Ontworpen door Tomer Zakai en Fogel Ogilvy voor deze populaire keten in IsraëlEr zijn variaties van de gedurfde verpakking gemaakt voor alles van hun legendarische Artburger tot kipreepjes. Bedoeld om een blij en vrolijk gevoel te creëren dat gasten met het restaurant associëren, met levendige kleuren en cartooneske afbeeldingen.

creatieve en stijlvolle hamburgerverpakkingen voor moses restaurants in israël

Hete Dang

Fris en leuk, deze verpakkingen zijn ontworpen voor een volledig natuurlijk bedrijf in veggieburgers in Amerika. Strakke witte dozen zijn voorzien van felgekleurde omslagetiketten en grafische typografie, om een gevoel van puur plezier over te brengen. Deze creatieve en stijlvolle hamburgerverpakkingen zijn gemaakt door Make and Matter in Texas, VS.

hot dang creatieve en stijlvolle hamburgerverpakkingen

hot dang geweldige hamburger verpakking

Togo Burger

De verpakking van Togo Burger is ontworpen om een afhaalmaaltijd ultrahandig te maken en bevat een hamburger, friet en een drankje. De verpakking vermindert het volume met 50% en is gemaakt om veilig en praktisch te zijn en met één hand te dragen.

Togo ultra handige creatieve en stijlvolle hamburgerverpakking

 Cheeseburger Couture

Een leuke manier om cadeaus in te pakken - vooral dozen en boeken - is deze inpakpapier gedrukt om eruit te zien als de elementen van een perfecte cheeseburger. Het is ontworpen door Sarah Fay en Justin Colt uit New York City, VS, en maakt deel uit van de Gift Couture Kickstarter-campagne. Wat is een betere manier om cadeaus te geven aan de hamburgerfan in je leven?

cadeaucouture burger inpakpapier

a19e8b57f5f9296a458f243514c3b171_large

1 REACTIE

  1. Ze laten de traditionele aanpak er zeker saai uitzien! Ik vind vooral de verpakking van Illegal Burger mooi - echt vet en iconisch.

Reacties zijn gesloten.