Kreativ og stilfuld burgeremballage

ulovlig burgeremballage af isabella rodriguez

I anledning af den nationale burgerdag kigger vi på nogle af de mest kreative og stilfulde burgeremballager, der er blevet lavet af innovative designere. 

Disse dristige og fantasifulde designs giver dig måske lyst til at smage på de lækkerier, de er lavet til at indeholde!

Ulovlig burger

Emballagens visuelle identitet er designet af Isabella Rodriguez for denne berømte burgerbar i Oklahoma, USA, og spiller på den "kriminelle" æstetik. Med en kontrastfuld farvepalet, stærke ikoner og en defineret tekstur er det en finurlig måde at pakke en burger og pommes frites ind på. Selv emballagen til krydderierne er blevet behandlet, så den matcher.

ulovlig burger kreativ og stilfuld burgeremballage

ulovlig burgeremballage af isabella rodriguez

MOSES Restauranter

Designet af Tomer Zakai og Fogel Ogilvy for denne populære kæde i IsraelDer er lavet variationer af den dristige emballage til alt fra deres legendariske Artburger til kyllingestrimler. Den har til formål at skabe en glad og lykkelig følelse, som gæsterne forbinder med restauranten, og bruger levende farver og tegneserieagtig grafik.

kreativ og stilfuld burgeremballage til moses-restauranter i israel

Hot Dang

Disse friske og sjove emballager er designet til et amerikansk firma, der laver helt naturlige vegetariske burgere. De hvide æsker har farvestrålende wraparound-etiketter og grafisk typografi, som giver en følelse af ren sjov. Denne kreative og stilfulde burgeremballage er lavet af Make and Matter i Texas, USA.

super kreativ og stilfuld burger-emballage

hot dang awesome burger-emballage

Togo Burger

Togo Burgers emballage er designet til at gøre et takeaway-måltid ultrapraktisk og indeholder en burger, pommes frites og en drink. Den reducerer volumen med op til 50% og er udformet, så den er sikker, praktisk og kan bæres med én hånd.

Togo ultra praktisk, kreativ og stilfuld burgeremballage

 Cheeseburger Couture

En sjov måde at pakke gaver ind på - især æsker og bøger - er denne Indpakningspapir trykt, så den ligner elementerne i en perfekt cheeseburger. Den er designet af Sarah Fay og Justin Colt fra New York City, USA, og er en del af Kickstarter-kampagnen Gift Couture. Findes der en bedre måde at give gaver til en burgerfan i dit liv?

gift couture burger indpakningspapir

a19e8b57f5f9296a458f243514c3b171_large

1 KOMMENTAR

  1. De får bestemt den traditionelle tilgang til at se kedelig ud! Jeg kan især godt lide Illegal Burger-emballagen - den er virkelig fed og ikonisk.

Der er lukket for kommentarer.