Ambalaje creative și elegante pentru hamburgeri

ambalarea ilegală a burgerilor de isabella rodriguez

În onoarea Zilei Naționale a Burgerilor, aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai creative și mai elegante ambalaje pentru burgeri, realizate de designeri inovatori. 

Aceste modele îndrăznețe și pline de imaginație s-ar putea să te facă să poftești la bunătățile delicioase pe care sunt făcute să le conțină!

Burger ilegal

Concepută de Isabella Rodriguez pentru acest celebru local de burgeri din Oklahoma, SUA, identitatea vizuală a acestui ambalaj joacă pe estetica "criminală". Cu o paletă cromatică contrastantă, pictograme puternice și o textură definită, este o abordare capricioasă a ambalării unui burger cu cartofi prăjiți. Chiar și ambalajul condimentelor a fost tratat pentru a se potrivi.

burger ilegal burger creativ și elegant ambalaj burger

ambalarea ilegală a burgerilor de isabella rodriguez

Restaurante MOSES

Proiectat de Tomer Zakai și Fogel Ogilvy pentru acest lanț popular în Israel, variații ale ambalajului îndrăzneț au fost realizate pentru orice, de la legendarul Artburger la fâșii de pui. Menit să creeze un sentiment de veselie și bucurie pe care clienții îl asociază cu restaurantul, acesta folosește culori vii și grafică de desene animate.

ambalaje creative și elegante pentru hamburgeri pentru restaurantele moses din israel

Hot Dang

Proaspete și amuzante, aceste ambalaje au fost concepute pentru o companie de burgeri vegetarieni naturali din America. Cutiile de un alb strălucitor au etichete în culori vii și o tipografie grafică, pentru a transmite un sentiment de distracție curată. Acest ambalaj creativ și elegant pentru hamburgeri a fost realizat de Make and Matter din Texas, SUA.

ambalaje creative și elegante pentru hamburgeri hot dang

ambalaje de hamburger grozave și fierbinți

Togo Burger

Conceput pentru a face ca o masă la pachet să fie ultra-convenabilă, ambalajul Togo Burger conține un burger, cartofi prăjiți și o băutură. Reducând volumul cu până la 50%, este conceput pentru a fi sigur, practic și transportat cu o singură mână.

Togo ultra convenabil de ambalare creativă și elegantă a burgerilor

 Cheeseburger Couture

Un mod amuzant de a împacheta cadouri - în special cutii și cărți - este acesta hârtie de împachetat imprimate pentru a arăta ca elementele unui cheeseburger perfect. Proiectat de Sarah Fay și Justin Colt din New York, SUA, face parte din campania Kickstarter Gift Couture. Ce modalitate mai bună de a oferi cadouri fanului de burger din viața ta?

cadou couture burger hârtie de împachetat

a19e8b57f5f9296a458f243514c3b171_large

1 COMENTARIU

  1. Cu siguranță, ele fac ca abordarea tradițională să pară plictisitoare! Îmi place în mod deosebit ambalajul Illegal Burger - foarte îndrăzneț și emblematic.

Comentariile sunt închise.