Teoria lui Pikachu cel slab

pika pika?

Ce se întâmplă cu Pikachu? Din 1995, universul Pokemon s-a extins și a evoluat, prin intermediul jocurilor video, al cărților și al anime-urilor. 

Recent, un aspect pe care nu putem să nu-l observăm este schimbarea formei lui Pikachu. La propriu. Încă de la începuturi, adorabilul șoricel Pokemon a fost imaginea seriei; când cei care nu jucau jocurile se gândeau la "Pokemon", se gândeau la micuțul său galben. Dar acel eu s-a transformat semnificativ din 1995. Examinând retrospectiv cronologia Pokemon, iată câteva dintre cele mai plauzibile puncte din Teoria Skinny Pikachu.

Chubby Pikachu pozează epical în apărarea teoriei Skinny Pikachu

I s-a luat ketchup-ul?

Toți fanii Pokemon știu că Pikachu iubește foarte mult ketchupul și se supără când i se ia acest răsfăț. O sugestie este că aportul de ketchup al lui Pikachu a fost diminuat sau eliminat în totalitate - și fără condimentul roșu și zaharat, probabil că a pierdut ceva greutate în plus. Această teorie este întărită de remarca lui Misty către Ash în episodul 273 din anime: "nu-l lăsa pe Pikachu să mănânce prea mult!".

teoria pikachu slăbănogului poate că i s-a luat ketchup-ul.

Este vorba doar de mersul pe jos?

Încă din prima zi, am știut că Pikachu nu este un mare fan al faptului de a sta în Pokeball-ul său. El preferă să meargă alături de Ash și de ceilalți tovarăși ai săi, prinzând ocazional o plimbare pe umăr sau pe cap. Mi se pare cel mai plauzibil ca acest lucru să fi contribuit la slăbirea lui; toți acești kilometri prin regiunea Kanto și nu numai l-au tonificat.

a contribuit pikachu de mers pe jos cu cenușă la teoria pikachu slăbănogului?

În aceeași ordine de idei, și Pokewalkerul ar putea fi de vină. În parte pedometru, în parte Tamagotchi, a fost un add-on pentru jocurile Pokemon Heart Gold și Soul Silver, lansat pentru a încuraja copiii să fie mai activi. Cel mai bun lucru este că le permitea să își alimenteze în același timp Pokemonii.

Pokewalker contribuie la teoria lui Pikachu

Este vorba de o conspirație mai largă a Nintendo?

În trecut, marketingul Pokemon se extindea la produse ca acestea: Pop Tarts, un deliciu pentru "micul dejun" bogat în zahăr și grăsimi. Destinate direct fanilor tineri dornici de dulciuri, acestea nu fac parte, probabil, din startul nutritiv al zilei pentru un antrenor Pokemon. În aceste zile, Nintendo merge pe o cale mai sănătoasă cu produse precum Wii Fit și jocuri "active" concepute pentru a-i pune pe jucători în mișcare. Poate că înfățișarea slabă a lui Pikachu este un indiciu subtil în acest sens.

pokemon pop tarts

O comparație laterală

Aici putem vedea o comparație alăturată a lui Pikachu din "vremurile vechi" alături de aspectul său modern. Nu există nicio îndoială că a devenit mai slab de-a lungul anilor.

Pikachu atunci și acum, o comparație în teoria Pikachu slăbănogului

Chiar și sprite-ul jocului video Pikachu a suferit o transformare similară. Nu există nicio îndoială că Pikachu originalul Pikachu posedă factorul epic de drăgălășenie; mulți fani au remarcat că nu mai este atât de drăgălaș cum era și că este prea dur în joc. Cu toate acestea, în ciuda îngrijorărilor legate de slăbirea sa, nu există nicio îndoială că fanii lui Pikachu vor continua să iubească personajul galben scânteietor (chiar dacă tânjim puțin după zilele trecute.)

pikachu sprites tabel de comparație în japoneză

2 COMENTARII

  1. Îmi plac teoriile despre Pikachu; poate că, fiind mai mult în atenția publicului, societatea preferă un model slab, așa că această preferință a avut o anumită influență. Totuși, sunt de acord cu cea legată de marketing și de orientarea către fitness, cum ar fi Wii. Indiferent de mărimea lui, el este la fel de drăguț; nu se poate nega asta!

Comentariile sunt închise.