Top moderne displaystandaards van wereldleiders

Coca-Cola optie 2 toont een colablikje dat rechtop staat. De binnenkant van het blikje is een internetcafé

Neem een koffiepauze en bekijk deze geweldige, moderne displaystandaards door sommige van de topbedrijven in de wereld. Dit is hoe je een succesvolle, professionele presentatie van uw bedrijf.

Bord voor lijnvideoberichten

Lijn is een Japanse gratis applicatie voor videoberichten, videobellen en sms'en die op elke smartphone en pc kan worden gebruikt. De app is al een enorme hit in Azië en hoopt wereldwijd een begrip te worden. Ze hoeven niet ver te gaan, want de app is al meer dan 450 miljoen keer gedownload. Hun eigenzinnige emoticons waren de basis en de mascotte van hun beursstand, die was opgezet voor de lancering van een nieuw winkelcentrum.

Moderne display van Line Factory in een winkelcentrum

Line Factory nieuw winkelcentrum toont een rij speelgoed emoticons

Foto van de Line Factory die de stand en het publiek demonstreert

Sprite Kiosk

Ontworpen door freelance 3D-ontwerper, Hossam Moustafakreeg Sprite een nieuwe facelift met hun verfrissende kiosk. Moustafa werkte eerder in opdracht van Mars, Nestle, Nescafe, Lipton Tea, KitKt, Coca-Cola, P&G, Mountain Dew, Vodafone, Ericsson en Pampers.

Sprite beursstand ziet eruit als een neon citroen

Nog een foto van de Sprite-tentoonstellingsstand waarop de onderdelen worden uitgelicht

Binnen in de koepel van de Sprite-standaard

Coca-Cola Zero Tentoonstellingsstand

Coca-Cola ging voor een coole look met deze beursstands ontworpen door 3D-ontwerper Bahaa ElDin. Het uiteindelijke voorstel bevatte 3 verschillende opties waartussen de frisdranklegendes konden kiezen. Beslissingen, beslissingen!

Cool ontwerp voor een Coca-Cola beursstand. Optie 1 toont een colablikje op zijn kant

Coca-Cola optie 2 toont een colablikje dat rechtop staat. De binnenkant van het blikje is een internetcafé

Optie 3 van de coca cola beursstands ziet er meer standaard uit als een bar

Mars Chocolade Festival Paleisstand

In een poging om een 'World Class Chocolate Event' te creëren, Bahaa ElDin ontwierp het Chocolate Festival Palace, dat in Saoedi-Arabië werd getoond aan een publiek van 12.000 mensen. Mars is al erg populair in Saoedi-Arabië en het evenement was een groot succes. Andere marketingactiviteiten bestonden uit het verspreiden van flyers, e-mails, sociale media, persberichten en meer. Elk deel van het paleis was ontworpen om de branding van elke chocolade te vertegenwoordigen. Het gedeelte van Twix was bijvoorbeeld gebaseerd op hun 'pauze'-concept met een relaxgedeelte en rustgevende muziek, Galaxy richtte zich op 'Pure Chocolade Passie' met een live kookshow om de chocoladeverwennerij te benadrukken en Snickers, dat helemaal in het teken staat van actie, organiseerde een menselijk Foosball-spel.

Chocoladepaleis beursstand ziet er groots uit

Snickers' gedeelte met een life football arcade spel en tafel

De galaxy verwenkeuken

Beats Stand

Lilas Barakat bedacht dit standontwerp voor Beats. Lilas zette het kenmerkende logo en het opvallende kleurenschema van Beats door in de stand. De afbeeldingen langs de wanden zien eruit als albumhoezen op iTunes of Spotify, waardoor de trend naadloos wordt voortgezet.

Beursstand voor Dr. Dre Beats

Meer van de Dr. Dre Beats beursstand met een muur met beroemde sterren die een beats hoofdtelefoon dragen

Beats standontwerp heeft veel secties

M&M's Mars Evenement Booth Ontwerp

Lancering, de eerste keer dat een Egyptisch ontwerp werd goedgekeurd door MARS International, Leap MediaEen ontwerpteam van 8 personen heeft geholpen bij het creëren en produceren van deze felgekleurde, zoete kraam. De kraam werd geïnstalleerd en tentoongesteld in een winkelcentrum als een permanent gangpad.

Grafische ontwerptekening van de M&M's snoepkraam

Uitsplitsing van de afmetingen van de verschillende secties van de M&M-stand

Foto van het echte product (snoepkraam) dat is geïnstalleerd in een winkelcentrum

Print je eigen standafbeelding

Geïnspireerd? Solopress kan de beursstand voor jou, vraag dan naar onze opties op maat of naar een offerte op maat

3 REACTIES

  1. Bedankt voor het laten zien van deze voorbeelden. Ze zijn op zichzelf al vermakelijk, maar ze geven ook veel goede ideeën over hoe je een bedrijf of product kunt promoten.

Reacties zijn gesloten.