10 verbazingwekkende taartontwerpen

Verbazingwekkend taartontwerp van een levensgroot, veelkleurig eenkoord


Of het nu is om een speciale gelegenheid, verjaardag of bruiloft te vieren - een geweldige taart zal het gesprek van de dag zijn. Hier vind je een aantal van onze favoriete taartontwerpen van over de hele wereld!

1. Eenhoorn moeder & baby

Van de subtiel bewerkte regenboogmanen tot de individuele polychrome veren, deze taart is volledig eetbaar. De spons in de taart is zelfs regenboogkleurig. Kudos aan H. Sherman van Art2Eat taartontwerpen.

Eenhoorncake kopie

2. Lego Taart Constructie

Die bakstenen zijn allemaal van marsepein, maar probeer de graver niet op te eten - dat is zeker van plastic. Wat een gave taart, ik hoop dat ik er een krijg voor mijn verjaardag! Deze is van joscakesandcatering.com.

Lego-taart1

3. DJ's Taart met donutkoptelefoon

Fade in en uit met stukjes kinderchocolade, controleer de niveaus met Rolo-draaiknoppen en draai van die zoethoutdeuntjes.

geweldig-grappige-taarten-26

4. Minecraft-taart

Goed gedaan graybarnbaking.com voor het geven van dit mooie eetbare blok, blijf terug creeper!

y11_5989-bewerken

5. Ace of Cakes Nachtmerrie voor Kerstmis Bruidstaart

De tv-supersterren van het Food Network, Charm City Cakes, worden sindsdien niet meer gestalkt door camera's, maar hier is een populaire favoriet voor een ietwat alternatieve bruidstaart met daarop ieders favoriete griezelige koppel.

ace-of-cakes

6. Despicable Me - Minion Taart

Of je ze nu leuk vindt of niet, minion-mania is in volle gang. In zijn eerste jaar op deze wereld had Bentley een van de beste verjaardagstaarten die er bestaan, namelijk Carisa's Cakes.

900x900px-LL-b9262a00_Minion007

7. Millennium Valk

Willekeurige Star Wars taart. Check. (Want het is geweldig.)

starwars-taart

8. Varkens in de modder

Als iemand deze taart voor me zou bakken, zou ik zo blij zijn als een varken in ...chocolade.

 pig-cake-full-in-blog-700

9. Liefde Liefde Cake - Choccywoccydoodah

Oké, de focus ligt dus op chocolade, maar man, wat een taart! Hij is zo cool dat hij zelfs op een retro scooter rijdt.

choccywoccydoodah

10. Simpsons-thema babyborrel taart

Laat het maar aan de Canadezen over om mijn zin in taart te bederven, maar zo cool. Bedankt gebakkeninvancouver!

603152_548813151865064_1185928551_n

17 REACTIES

  1. Great British Bake Off, leef je uit! Deze zijn echt geweldig, die van Homer maakte me aan het lachen!

  2. Ik ben dol op al deze taarten, de details en het werk dat erin gaat zitten zijn geweldig. De taartdecorateurs kunnen zeker worden omschreven als kunstenaars. Ik moet zeggen dat de Simpsons-taart me aan het lachen maakte, daar zou ik nooit aan gedacht hebben voor een babyshower. Briljant 🙂

  3. Deze taarten zijn geweldig ... Ik hou gewoon van de donutkoptelefoon ... Ik wou dat ze in het echt werkten!!! Ik zou ze waarschijnlijk tegen het einde van de dag opgegeten hebben als dat zo was!

  4. Ik ben dol op taarten waarin echte voorwerpen zijn verwerkt, zoals de Lego-taart met een echt stuk Lego. Hoewel de mijntaart een geweldig en relatief eenvoudig idee is voor een taart waar ik nog niet aan had gedacht?

  5. Wauw, dat zijn nog eens supermooie taarten. Ik wou dat ik een paar minons had om er een voor me te bakken!

  6. Ik ben dol op bakken. Bedankt voor het delen van deze geweldig uitziende taarten. Ze zijn prachtig. Ik vind de eenhoorn-, minion- en legotaarten het mooist.

  7. Verbazingwekkend werk met deze taarten - moeilijk te geloven dat iemand in de meeste kon snijden - vooral in die met de eenhoorn en Star Wars!

  8. Ik ben dol op deze taartontwerpen. Ik wou dat ik wat creatieve flair had en kon bakken.

  9. zien er geweldig uit, mijn kinderen zouden echt gek worden als ze zo'n ding hadden! (afgezien van de simpsons die zo storend is)

Reacties zijn gesloten.