Minecraft Papercraft Studio app brengt je computercreaties tot leven

Minecraft Papieren Knutselatelier

De Minecraft Papercraft Studio App van 57Digital is officieel goedgekeurd door de makers van Minecraft bij Mojang en is een leuke manier om je virtuele creaties om te zetten in echte 3D papieren modellen...

Je hebt nu de tools in handen om echte 3D-papiermodellen van je Minecraft-creaties te maken. Minecraft Papercraft Studio-app voor iOS en Android door 57Digitaal in Sheffield is de enige officiële Minecraft papercraft-app op de huidige apps-markt.

Mobs, blokken, items en personages kunnen allemaal worden afgedrukt op dik papier of karton en dan aan elkaar worden geplakt om je eigen geweldige Minecraft-papier te maken. Zelfs voorwerpen zoals zwaarden, pikhouwelen, diamanten en capes kunnen worden geprint. De app ondersteunt ook het nieuwe Minecraft skin-formaat, zodat je je personage volledig kunt aanpassen met de ingebouwde editor.

Minecraft Papercraft

"Geweldige app," zegt een recensent in de Google Play app store. "Ik heb veel plezier met het bouwen van mijn eigen minihuis en mijn broer vond het geweldig dat hij een minihuis van hem kon maken!"

"Zeker een aanrader," voegt een andere Google-gebruiker toe. "Deze app heeft zeer nauwkeurige en flexibele modellen. Je kunt elk Minecraft-personage gemakkelijk bewegende benen geven met pushpins. Geweldig."

De Minecraft Papercraft Studio-app kost € 2,49 in iTunes, vereist iOS 5 of hoger en is ontworpen voor gebruik op zowel de iPhone als de iPad. De Android-versie kost € 2,39 op Google Play.

Wat zou JIJ maken in de Minecraft Papercraft Studio App? Scroll naar beneden op deze pagina naar het vak 'Laat een reactie achter' hieronder en post je bericht of Minecraft papercraft links (je kunt ook reageren via het Facebook-paneel)...

iPad-versie

iPhone-versie

Papercraft printouts

Minecraft Papercraft Studio App voorbeelden

15 REACTIES

  1. Ik ga dit doorgeven aan mijn zwager, hij en zijn zoon zijn dol op minecraft. Ze zullen blij zijn dat ze modellen als deze kunnen maken.

  2. Mijn dochter zou dit geweldig vinden, ze speelt bijna elke dag op minecraft. Ze is ook erg kunstzinnig dus het zou 2 vliegen in 1 klap zijn.

  3. Ik denk dat ik dit voor mijn zoon moet DL'en. Hij is helemaal weg van Minecraft. Bedankt dat je me erop wijst dat het bestaat 😀

  4. Dit ziet eruit als iets waar ik nog meer tijd aan zou kunnen besteden dan aan minecraft! Ik vind het leuk dat je ook voorwerpen kunt maken, ik ga deze app zeker uitproberen.

Reacties zijn gesloten.