Prachtig trouwplan & order of service gedrukt door Solopress

Mooie en elegante plattegrond en bestelling voor bruiloft gedrukt door Solopress


We hebben de afgelopen maanden een aantal interessante trouwkaarten gezien, die ver af stonden van het traditionele, maar deze hand-outs ontworpen door The Design Loft zijn gewoonweg prachtig.

Het ziet er delicaat uit met bloemmotieven en hartjes, dit is het soort huwelijksbriefpapier dat we ons allemaal in ons hoofd voorstellen, en ze zijn erin geslaagd om weg te blijven van het gebruikelijke, ouderwetse zwart-wit of folie.

Orde van dienst afdrukken

Orde van dienst

Deze bijpassende plattegrond op groot formaat om familie, vrienden en gasten de weg te wijzen naar hun tafel op de locatie is een geweldig idee! Niemand houdt van dat ongemakkelijke gevoel dat je niet weet waar je moet zitten, pech als je helemaal achteraan zit...

Stoelindeling bruiloft Poster afdrukken

A2-Tafelplan

Dave Loft van The Design Loft had het volgende te zeggen over zijn ervaring met Solopress:

"De service is ongeëvenaard! Vanaf het moment dat ik met jullie sprak over een offerte, de kwaliteit van het drukwerk en de snelle levering kan ik Solopress helemaal niets verwijten en ik zal jullie graag aan iedereen aanbevelen. Ga zo door!"

Bedankt Dave, dat zullen we zeker doen - we zijn dol op jullie prachtige trouwkaart en hopen dat jullie allebei een prachtige dag hebben gehad. Het allerbeste voor jou en Kimberly en dat jullie nog vele gelukkige jaren samen mogen doorbrengen!

6 REACTIES

  1. Deze zien er geweldig uit, ik ga binnenkort trouwen en ik wou dat ik dit eerder had gevonden, de mijne zijn erg saai x

Reacties zijn gesloten.