Smuk udskrivning af bordplan og rækkefølge til bryllup af Solopress

Smuk og elegant bordplan til bryllup og bestilling trykt af Solopress


Vi har fået nogle interessante bryllupspapirer i løbet af de sidste par måneder, langt fra det traditionelle - men disse uddelinger designet af The Design Loft er bare smukke.

Det ser delikat ud med blomstermønstre og hjerter, og det er den slags bryllupspapirdesign, vi alle forestiller os i vores hoveder, og det er lykkedes dem at holde sig væk fra den sædvanlige, gammeldags sort-hvide farve eller folie.

Udskrivning af gudstjenesteorden

Ordning for gudstjeneste

Denne matchende bordplan trykt i stort format til at lede familie, venner og gæster til deres bord på feststedet er en god idé! Ingen kan lide den akavede følelse af ikke at vide, hvor man skal sidde, uheldigt hvis man sidder i den fjerneste ende...

Bordplan til bryllup Trykning af plakater

A2-bordplan

Dave Loft fra The Design Loft havde dette at sige om sin oplevelse med Solopress:

"Servicen er uovertruffen! Fra at tale med jer om et tilbud, kvaliteten af trykket og den hurtige levering kan jeg slet ikke sætte en finger på Solopress, og jeg vil med glæde anbefale jer til alle. Fortsæt det gode arbejde!"

Tak Dave, det vil vi helt sikkert - vi elsker jeres smukke bryllupspapir og håber, at I begge havde en vidunderlig dag, alt det bedste til dig og Kimberly, og må I tilbringe mange lykkelige år sammen!

6 KOMMENTARER

  1. Disse ser godt ud, jeg bliver snart gift og ville ønske, at jeg havde fundet dette tidligere, mine er meget kedelige x

Der er lukket for kommentarer.