Frumosul plan de scaune de nuntă și ordinea de serviciu de imprimare de Solopress

Planul de locuri de nuntă frumos și elegant și comanda tipărită de Solopress


În ultimele luni am avut parte de niște articole de papetărie de nuntă interesante, departe de tradițional - dar aceste documente concepute de The Design Loft sunt pur și simplu superbe.

Cu un aspect delicat, cu modele florale și inimioare, acesta este genul de design de papetărie de nuntă pe care ni-l imaginăm cu toții în mintea noastră, iar ei au reușit să se țină departe de obișnuitul alb-negru și alb-negru sau de folii.

Tipărirea ordinului de servire

Ordinul de servire

Acest plan de locuri asortat, tipărit în format mare, pentru a direcționa familia, prietenii și invitații către masa lor la locul de desfășurare, este o idee minunată! Nimănui nu-i place sentimentul ciudat de a nu ști unde să se așeze, ghinion dacă ai fost așezat la capătul cel mai îndepărtat...

Planul de scaune de nuntă Tipărire de postere

A2-Table-Plan

Dave Loft de la The Design Loft a avut de spus următoarele despre experiența sa cu Solopress:

"Serviciul este de neegalat! De la discuția cu dvs. în ceea ce privește o ofertă, calitatea imprimării și livrarea rapidă, nu pot greși Solopress deloc și vă voi recomanda cu plăcere oricui. Continuați să faceți o treabă minunată!"

Mulțumim Dave, cu siguranță o vom face - ne place frumosul tău papetărie de nuntă, și sperăm că ați avut o zi minunată, toate cele bune pentru tine și Kimberly și să vă petreceți mulți ani fericiți împreună!

6 COMENTARII

  1. Acestea arată grozav, mă căsătoresc în curând și îmi doresc să fi găsit asta mai devreme, ale mele sunt foarte plictisitoare x

Comentariile sunt închise.