Top 5 Vader van de bruid toespraken

top 5 vader van de bruid speeches met champage fluit en mike

Vaders: bekijk deze geweldige vader-van-de-bruid speeches om je eigen speeches te inspireren.

top 5 vader van de bruid speeches met champage fluit en mike

Of je nu een koele, kalme, grappige of sullige vader bent, de trouwdag van je dochter kan net zo belangrijk zijn als die van jezelf. Doe hier inspiratie op en laat de bruiloftsgasten versteld staan.

De goed geschreven toespraak

Een verhaal vertellen is een geweldige manier om al je gasten te betrekken, net zoals Philip doet in deze ontroerende huwelijksspeech voor zijn schoonzoon.

De 'Fess Up'-speech

Wat was je ouderschap echt zoals? Grapjes maken over hoe je je dochter hebt opgevoed is volkomen acceptabel - zolang je het maar goed doet. Ik weet echter niet zeker hoe de bruid het opvatte!

De mooie toespraak

Als jij een van die vaders bent die sentimenteel zijn moeilijk vindt, dan is dit een geweldige manier om dat te doen. Deze video combineert de juiste hoeveelheid emotie met humor en je kunt echt de emoties van iedereen in de kamer voelen - vooral die van de vader.

De diepe en betekenisvolle toespraak

Heb je een groot hart en wil je alles kwijt? Met tijdloos advies in je speech, een vleugje humor en een heleboel diepe zinnen zal je dochter de adem benemen.

De multimediatoespraak

Soms blijven de beste dingen ongezegd en worden ze overgelaten aan de technologie. Als je mediawijs bent en een handvol gênante foto's tot je beschikking hebt, waarom maak je dan geen korte video van je mooiste herinneringen?

Hoe je het zelf kunt schrijven

Nu over naar jou. Dit zijn de basisprincipes voor het schrijven van je toespraak:

  1. Spreek je gasten toe door ze welkom te heten op de bruiloft en ze te bedanken voor hun bijdrage aan de grote dag van je dochter.
  2. Verwelkom de schoonfamilie van de bruidegom in jullie familie.
  3. Bespreek de voorbereidingen op de bruiloft - grappige situaties, enz.
  4. Bespreek je dochter - leuke herinneringen, lastige situaties, wat haar speciaal maakt, enz.
  5. Bespreek uw schoonzoon - hoe hebben ze elkaar ontmoet? Wat vond u in het begin van hem? etc.
  6. Toast op de bruid en bruidegom - wens hen geluk in de toekomst en gezondheid enz.

Bruiloft afdrukken

Nu je onze gids voor de beste toespraken voor de vader van de bruid hebt gezien, moet je het gelukkige paar zeker op de hoogte brengen van onze uitnodiging afdrukken en huwelijksorde afdrukken mogelijkheden.

3 REACTIES

  1. Dit is een geweldig artikel, maar persoonlijk denk ik altijd dat de beste vader-van-de-bruid speeches niet per se de grappigste, slimste, goed geplande speeches zijn, maar degene die recht uit het hart komen.

Reacties zijn gesloten.