Top 5 Tatăl de discursuri de mireasă

top 5 discursuri ale tatălui miresei cu fluierul champage și microfonul

Tați: consultați aceste discursuri uimitoare ale tatălui miresei pentru a vă inspira propriul discurs.

top 5 discursuri ale tatălui miresei cu fluierul champage și microfonul

Fie că ești un tată calm, calm, amuzant sau tocilar, ziua nunții fiicei tale poate fi la fel de importantă ca și a ta. Inspiră-te din acest lot și uimește-i pe invitații la nuntă.

Discursul bine scris

A spune o poveste este o modalitate excelentă de a atrage toți invitații, așa cum face Philip în acest discurs emoționant de nuntă pentru ginerele său.

Discursul de recunoaștere

Cum a fost educația ta ca părinte într-adevăr Cum ar fi? Este absolut acceptabil să glumești pe seama modului în care ți-ai crescut fiica - atâta timp cât o faci bine. Nu sunt sigură cum a reacționat mireasa, totuși!

Discursul dulce

Dacă ești unul dintre acești tați care consideră că este greu să fii sentimental, aceasta este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Acest videoclip echilibrează cantitatea potrivită de emoție cu umor și poți simți cu adevărat emoțiile tuturor celor din cameră - în special ale tatălui.

Discursul profund și semnificativ

Aveți o inimă mare și vreți să o lăsați să iasă la iveală? Oferind sfaturi atemporale în discursul dumneavoastră, un strop de umor și o multitudine de propoziții profunde îi vor tăia respirația fiicei dumneavoastră.

Discursul multimedia

Uneori, cele mai bune lucruri sunt lăsate nespuse, dar lăsate în seama tehnologiei. Dacă sunteți pricepuți la media și aveți la dispoziție o mână de fotografii jenante, de ce nu ați realiza un scurt videoclip cu cele mai frumoase amintiri?

Cum să o scrieți singur

Acum, la tine. Iată care sunt elementele de bază atunci când vă scrieți discursul:

  1. Adresează-te invitaților dându-le bun venit la nuntă și mulțumindu-le pentru contribuția lor la ziua cea mare a fiicei tale.
  2. Primiți-i pe socrii mirelui în familia voastră.
  3. Discutați despre pregătirile pentru nuntă - situații amuzante, etc.
  4. Discutați despre fiica dumneavoastră - amintiri plăcute, situații dificile, ce o face specială etc.
  5. Discută despre ginerele tău - cum s-au cunoscut? ce părere ai avut despre el la început? etc.
  6. Toast pentru mire și mireasă - urându-le fericire în viitor și sănătate etc.

Imprimare de nuntă

Acum, că ați văzut ghidul nostru pentru cele mai bune discursuri ale tatălui miresei, asigurați-vă că îi anunțați pe cei doi fericiți să afle despre invitație de nuntă imprimare și nunta ordin de imprimare de serviciu de nuntă capacități.

3 COMENTARII

  1. Acesta este un articol grozav, dar, personal, cred întotdeauna că cele mai bune discursuri ale tatălui miresei nu sunt neapărat cele mai amuzante, cele mai inteligente și bine planificate discursuri, ci cele care vin direct din inimă.

Comentariile sunt închise.