Idei de design pentru cărți poștale

Design de carte poștală alpină

Marketingul prin cărți poștale este o modalitate excelentă de a vă face cunoscut brandul. Mică, dar de impact, o carte poștală bine concepută carte poștală vă vor ajuta să atrageți atenția cititorilor dumneavoastră - și poate chiar să-i faceți să râdă, să zâmbească sau să-și amintească un moment drag din trecut.

Consultați aceste 10 idei inspirate de design de cărți poștale pentru afacerea dumneavoastră.

 

Bună ziua de la Someplace Beautiful

Alb caligrafie caligrafie carte poștală handmade
Bună ziua dintr-un loc frumos de EmDashPaperCo

Cititorul vede punctul de vedere din ochii expeditorului. Acesta captează sentimentul pe care îl aduce imaginea, apele calme și cerul senin, și îl proiectează cititorului.

Textul scris de mână adaugă, de asemenea, o notă personală, ca și cum ar fi pur și simplu un notă mâzgălită de un prieten deasupra unei fotografii de vacanță - probabil ca o idee ulterioară. Textul alb contrastează cu apa albastră, ajutând-o să iasă în evidență din fundal.

 

Omul vs cerneală Pop-Up Carte poștală

Carte poștală 3D pop-up de Man vs Ink arată o carte poștală desenată 3D din Portland
Omul vs cerneală Carte poștală pop-up

Această carte poștală pop-up sare literalmente în ochi celui care o primește. Cu un fila interactivă "trage-mă și o atmosferă personală, făcută în casă, acest design surprinde perfect vibrația creativă a orașului Portland într-un mod ciudat și amuzant. Acest design de carte poștală are aerul unuia dintre aceste filme indie cool, cu ilustrații desenate de mână și culori pastelate.

 

Salutări din Brooklyn

Carte poștală a hărții Brooklyn cu design tipografic.
Salutări din Brooklyn de pepperpressny

 

Învelitori italieni de portocale

Carte poștală cu un design ciudat al ambalajelor portocalii italiene.
Louise Fili Ltd's Italian Orange Wrappers

Această carte poștală se joacă cu simțurile publicului prin textul imprimat pe delicatese tradiționale italiene, cum ar fi portocalele și ciocolata. De asemenea, detaliile de pe ambalajele încrețite și strălucitoare te fac să îți dorești să întinde mâna și ia una, la fel ca pe o tarabă din piața din Roma.

Guru al designului Phil Cleaver, câștigător al unui prestigios creion galben, spune că cele mai bune mărci fac apel la simțurile noastre.

"Un brand eficient vizează cât mai multe simțuri umane pentru a se înrădăcina ferm în memoria noastră", explică Phil.

Această carte poștală retro prezintă o hartă de modă veche a orașului Brooklyn. Tipărită pe hârtie de celuloză, are o aspect și senzație de vechi în mod natural - ca acele "hărți" pătate de ceai pe care le-ai făcut la școală.

Literele roșii ies în evidență față de restul textului, atrăgând subtil atenția cititorului. Combinația de culori maro, roșu și albastru închis este clasică, cu o American Ivy League simt. Puneți istoria în centrul designului cărții poștale pentru a evoca amintiri în mintea cititorilor și pentru a crea o legătură.

 

Naomi

Carte poștală de epocă "save the date" prezintă un cuplu care face o plimbare romantică la țară.
Naomi de NostalgicImprints

Această carte poștală tradițională se joacă cu memoria, evocând acea vacanță prin excelență în mediul rural englezesc - toată lenea plimbări după-amiaza pe drumuri liniștite de țară. Textul de modă veche contribuie la această senzație de regret al unei epoci apuse, la care se poate ajunge doar citind această carte poștală.

Curba aleii din acest design de carte poștală atrage privirea cititorului și îl inspiră să o urmeze până la orizont. Aceasta este o tehnică fotografică tradițională numită "leading lines" - selectată pentru a ghida oamenii printr-o imagine.

 

Tokyo

Popping pxels în stilul unei cărți poștale japoneze de joc
Tokyo de Unknown

Această carte poștală contemporană juxtapune un tip de caractere în stil comic pe fundalul uneia dintre cele mai istorice străzi din oraș - Asakusa Rokku. Aceasta echilibrează sentimentele de modernitate și tradiție, trecut și prezent.

Spălarea albastră colorată aduce nuanțe de psihedelice, captând zumzet și vibrație din Tokyo modern, precum și de ciudățeniile sale tehnice - Pokémon este un personaj important în oraș, iar fanii au multe de făcut.

 

Țara Minunilor

Carte poștală retrospectivă
Țara Minunilor de Atelier Olschinsky

Acest design contemporan este construit în jurul unor forme geometrice pe diferite niveluri. Acest lucru creează iluzia de adâncime, atrăgând cititorul în cartea poștală. Designul neortodox este echilibrat de culorile toamnei - portocaliu, maro și verde. Este o aromă de 20th secolul al cinematografiei europene. Pentru un brand contemporan, poate un magazin de cadouri, un bar sau o agenție de creație, acest design funcționează bine.

 

Oia

Carte poștală romantică cu apus de soare și un tânăr care cântă la chitară la o tânără femeie cu vedere la un golf frumos.
Oia de Oliwia Gajda

Această carte poștală artistică surprinde un moment perfect în formă de desen. Spre deosebire de fotografii, ilustrațiile vă oferă posibilitatea de a adapta imaginea pentru a se potrivi cel mai bine mesajelor pe care doriți să le transmiteți. În acest fel, puteți alege unde ar trebui să se concentreze cititorul, precum și să adăugați orice text sau caracteristici suplimentare pe care le considerați potrivite.

 

Pizzaland

Carte poștală de inspirație probabil italiană cu o felie de pizza uriașă, așa-numitul "pizzaland
Chris Rushing's Pizzaland

Un cunoscut lanț de pizzerii din SUA a creat această carte poștală de tip infografic care utilizează o hartă pentru a "cartografia" principalele ingrediente și punctele forte ale mărcii sale de pizza.

Cu zone precum "pajiștile de mozzarella" și "plaja primei mușcături", cititorul este condus într-o călătorie interactivă spre raiul pizza. Această abordare unică este o modalitate excelentă de a rămâne la fel de proaspătă ca aluatul de pizza din această dimineață în mintea cititorilor dumneavoastră.

 

Alpine

Carte poștală cu aspect mistic și proaspăt în sălbăticie.
Alpine de Ashley Earley

Un alt design simplu de carte poștală, doar că de data aceasta, cuvintele sunt cele care te atrag. Titlul îndrăzneț, cu majuscule, prezintă în mod clar o persoană care este acum încrezătoare după o perioadă de incertitudine. Site-ul mesajul inspirațional se adresează cititorului și spune - "te-ai putea găsi și tu". Fontul este important aici - gros, îndrăzneț și alb, transmite mesajul puternic al cuvintelor.

Phil spune că este esențial să facem acest lucru cum trebuie. "Gândiți-vă la mesajul pe care doriți să îl transmiteți și alegeți un font care se potrivește cel mai bine."

 

Începeți cu cartea dvs. poștală premium la Solopress cu șabloane ușor de utilizat. Cumpărați cărți poștale astăzi.

10 COMENTARII

  1. Îmi place modul în care unele dintre cărțile poștale joacă cu partea tactilă și vizuală a celor 5 simțuri. Cartea poștală 3D aduce un aspect diferit, precum și cealaltă carte poștală, care se concentrează mai mult pe faptul că persoana simte textura. Vă mulțumim pentru împărtășire!

  2. Sunt un mare fan al acestui look retro/în aer liber cu filtrarea fotografiilor în stilul anilor '70. Cu siguranță pare a fi o paradigmă de design în tendințe frumoase. Am pierdut numărul de fonturi asemănătoare cu ștampilele și fonturile cu vârtejuri pe care le am acum instalate în Photoshop 🙂 .

  3. Modele cu adevărat unice. Cu toate acestea, cred că încă prefer cărțile poștale tradiționale cu destinații.

  4. Mi-ar plăcea să încerc acest lucru...am atât de multe fotografii prețioase care așteaptă să fie transformate în cărți poștale...

  5. Deși încă îmi place aspectul cărților poștale tradiționale, acestea îmi plac foarte mult. Preferata mea este "Greetings from Pasadena".

  6. Aceasta este o idee minunată, mai ales dacă folosim fotografiile de vacanță pentru a crea cărți poștale.

  7. Unele dintre acestea sunt foarte inteligente! Îmi place atmosfera retro din anii '30 a celui din Pasadena. "Greetings And Salutations" m-a făcut să râd cu voce tare!

Comentariile sunt închise.