Crearea pliantelor perfecte pentru meditații - plus șablonul tău gata de utilizare pentru pliantele de meditații

Învățământul particular este o industrie înfloritoare, dar care devine din ce în ce mai competitivă. Modul în care profesorii se promovează în fața părinților este crucial pentru a obține noi contracte. Crearea unui fluturaș de meditații este primul pas ideal.

Este important ca materialele de marketing să pară accesibile și de susținere, demonstrând că puteți interacționa cu studenții la nivelul lor. În același timp, trebuie să vă Flyers trebuie să afișeze un nivel de profesionalism care să le permită părinților să vă ia în serios.

Serviciu de meditații - creați pliante eficiente de școlarizare

O combinație de design câștigător împreună cu un text precis și convingător ar trebui să exprime aceste idei, transmițând în același timp informații esențiale despre serviciile pe care le oferiți și un apel la acțiune pentru ca potențialii clienți să vă contacteze.

Moduri de a proiecta un fluturaș de școlarizare

Atunci când doriți să vă concepeți fluturașii de școlarizare, puteți să o faceți în întregime pe cont propriu (recomandat doar designerilor experimentați) sau puteți folosi diferitele resurse pe care le punem la dispoziție pentru a vă ajuta în acest sens. 

Dacă toate acestea par a fi puțin în afara zonei dvs. de confort, ne puteți contacta și putem pune la treabă echipa noastră talentată de designeri interni pentru a crea ilustrațiile pentru dvs.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă creați propria ilustrație, există patru căi pe care le puteți urma, în funcție de abilitățile dumneavoastră de design sau de accesul la un grafician. 

 • De la zero

  Dacă aveți experiență în proiectarea pentru imprimare și sunteți încrezător în furnizarea de ilustrații în culoarea, spațiul și rezoluția corecte, cu zone de siguranță și de sângerare, atunci puteți să vă creați propriul fișier de ilustrație de la zero. Pentru informații mai detaliate despre cerințele privind ilustrațiile pentru tipărirea de pliante, puteți vizita pagina noastră de internet ghid de asistență la îndemână. Vom verifica dacă orice fișier pe care îl încărcați este adecvat pentru a ne asigura că îndeplinește criteriile noastre de imprimare.

 • Modele de pliante

  La fel ca în cazul tuturor fluturașilor de la Solopress, avem șabloane goale disponibile în format pdf, Photoshop, Illustrator și InDesign. Acestea sunt disponibile pentru toate mărimile de pliante și sunt, în esență, o pagină goală care este deja configurată în spațiul de culoare și rezoluția corecte, cu zonele de siguranță și de sângerare corecte marcate.

 • Creează-ți propriul tău

  Dacă nu aveți un software de editare pe care să îl puteți folosi pentru a edita sau crea ilustrații, puteți folosi instrumentul nostru de design online pentru a vă crea propriile ilustrații chiar aici, pe site-ul Solopress. Asigurați-vă că sunteți conectat la contul dumneavoastră Solopress de la început, astfel încât să vă puteți salva progresul pe măsură ce vă creați Pliantul de școlarizare.

 • Tutorat Flyer exemplu

  Pentru a vă oferi un început, am creat un model de design de fluturaș de școlarizare, pe care îl puteți folosi. fără drepturi de autor. Acest șablon de fluturași de școlarizare, din imaginea de mai jos, poate fi găsit în biblioteca de mostre din cadrul instrumentului Create Your Own. Nu uitați să vă conectați înainte de a edita, astfel încât să vă puteți salva progresul. Puteți apoi să modificați orice informație scrisă, astfel încât să se aplice afacerii dumneavoastră, înainte de a o trimite la tipar.

  Exemplul nostru de fluturaș pentru meditații este disponibil pentru a fi descărcat în aceste formate de fișier Adobe:

 • Photoshop
 • Illustrator
 • InDesign
 • PDF

Șablonul de fluturași de școlarizare Partea 1

Șablonul de șablon pentru școlarizare Partea 2

Fonturi de cunoaștere

Metoda pe care o folosiți pentru a crea și a trimite lucrarea dvs. va avea un impact și asupra fonturilor pe care le puteți folosi în design.

Flyere de meditații - folosiți fonturi pe care aveți dreptul să le folosiți

Șabloanele noastre descărcabile de fluturași de cursanți vă permit să utilizați orice font pe care îl dețineți sau pe care aveți dreptul de a-l utiliza.

Dacă ați ales să folosiți modelul nostru gata făcut de Flyer pentru meditații, puteți insera din nou orice font pe care aveți dreptul să îl folosiți.

Alternativ, atunci când folosiți opțiunea Creează-ți propriul tău, veți avea acces la 18 de utilizare gratuită fonturi.

Crearea de conținut

Când vine vorba de redactarea textului pentru Pliantul de meditații, nu uitați că adevăratul dvs. public este, de obicei, adulții care iau decizii, nu viitorii studenți. Este mai bine să vă piperați textul cu argumente de vânzare bazate pe dovezi decât cu referințe la cultura tinerilor!

Pentru a fi eficient pentru o audiență cât mai largă, conținutul dvs. și Structura prospectului ar trebui să se adreseze potențialilor clienți în fiecare etapă a procesului decizional. Trebuie să se adreseze atât părinților care nu au luat încă în considerare ideea de meditații, cât și celor care caută în mod activ un meditator și sunt în curs de a decide între dumneavoastră și concurenții dumneavoastră. 

În esență, Tutoring Flyers ar trebui să răspundă la aceste întrebări:

 1. De ce meditații? 
 2. De ce tu?

Ca răspuns la prima întrebare, trebuie să prezentați motive convingătoare și dovezi că un serviciu de meditații este benefic și că merită investiția de timp și bani.

Pentru cea de-a doua întrebare, dați un răspuns bazat pe dovezi. Informați-i despre calificările dvs., despre istoricul dvs. de succes și, eventual, despre mărturiile unor clienți anteriori.

Amintiți-vă elementele de bază

Este necesar să aveți detalii clare de contact, inclusiv detalii despre telefon, e-mail, site și rețele sociale. Siguranța este prioritatea numărul unu pentru părinți și îngrijitori, așa că este o idee bună să includeți detalii despre verificarea DBS și politica de protecție.

Centrele de meditații care oferă mai mult de 20 de ore de meditații pe săptămână trebuie să se înregistreze la Ofsted, așa că, dacă acest lucru se aplică în cazul dumneavoastră, este posibil să doriți să includeți numărul unic de înregistrare (URN) și ratingul.

Regula de aur atunci când vine vorba de Tuition Flyers trebuie să fie aceea că acuratețea este absolut esențială. Asigurați-vă că vă păstrați profesionalismul și evitați orice greșeli tipografice, ortografice sau gramaticale.

Imagini și elemente de design

În cazul fotografiei, există adesea o diferență mai mare decât ne dăm seama între o fotografie de calitate profesională și o imagine capturată cu telefonul. O fotografie de calitate slabă poate scădea credibilitatea mesajului dumneavoastră.

Dacă vă folosiți propriile fotografii, asigurați-vă că obțineți permisiunea subiectului, a unui părinte sau a unei persoane care are grijă de el.

Fluturași de școlarizare - folosiți imagini aprobate de înaltă calitate

Indiferent dacă folosiți fotografii sau ilustrații, Google Images nu este cel mai bun loc de unde să începeți. În schimb, folosiți site-urile de stocuri de imagini pentru a obține imagini fără drepturi de autor.

Site-uri cu plată precum istockphoto.com sau shutterstock.com dispun de cataloage extinse de imagini de calitate profesională. Alternativ, găsiți imagini gratuite disponibile pe site-uri precum pexels.com și unsplash.com. Aceste site-uri găzduiesc biblioteci vaste de fotografii și imagini vectoriale pe care le puteți folosi pentru a vă ilustra fluturașul.