The Design Deck - cărți de joc pentru design grafic

Imaginea unui designer grafic sfaturi și trucuri de designer de joc pachet de carte de carduri

Un pachet de cărți de joc și un manual de design grafic, toate la un loc, Puntea de proiectare este un mod distractiv de a învăța despre Design grafic

Cărțile de joc The Design Deck

Cea mai recentă creație a Ben Barrett-Forrest, creatorul scurtmetrajului documentar animat The History of Typography, Puntea de proiectare este un pachet finanțat pe Kickstarter de cărți de joc care îi va învăța pe începători elementele esențiale ale designului grafic.

Cu strategii pentru un design de calitate și citate din designeri celebri, cărțile pot ajuta chiar și la îmbunătățirea abilităților designerilor mai avansați.

Cărțile de joc sunt tipărite pe hârtie groasă de 310 gsm, cu o textură de in, ceea ce le face ideale pentru jocurile de cărți și trucurile de magie.

"Designul grafic este o abilitate extrem de utilă și suntem înconjurați de ea în aproape fiecare parte a vieții noastre, dar majoritatea oamenilor știu foarte puțin despre ea", spune Ben Barrett-Forrest pe pagina sa de Kickstarter. "Sper ca The Design Deck să poată răspândi dragostea pentru designul grafic la mult mai mulți oameni!"

Susținătorii primului proiect Kickstarter al lui Ben se pot aștepta să își primească Design Decks în iulie. Fiecare pachet costă $18, la care se adaugă $5 pentru expedierea în afara Canadei. (Apropo, asta înseamnă dolari canadieni, nu dolari americani).

Mostre de cărți de joc The Design Deck

Iată videoclipul promoțional pentru The Design Deck pe Kickstarter:

Și iată și istoria distractivă a fonturilor și a tipografiei, oferită de Ben pe YouTube: