Lucrarea de artă PEZ "distribuie" Disney, The Simpsons și alte desene animate

Buzz Lightyear din Toy Story a fost distrus. În interiorul căștii sale se află un oraș spațial care se construiește în jurul feței sale, iar costumul său este gravat cu graffiti pe

Pentru cei care consideră că Disney, Donald Duck, Simpsons, South Park sau Super Mario Brothers foarte enervant este de gând să iubească ceea ce PEZ Artwork au făcut cu cele mai îndrăgite personaje ale acestor populare emisiuni de televiziune. 

Bănuim că graficianul Pierre-Yves Riveau (AKA PEZ Artwork), care a creat aceste schițe, probabil că are niște amintiri profunde și tulburătoare pentru a vrea să le "distrugă". Disney, Donald DuckSouth Park și Super Mario Brothers. Dar - cine suntem noi să judecăm când următoarele lucrare de artă este de fapt destul de excepțional de privit?

Într-un interviu cu Mashable, PEZ a susținut că a vrut să aplice stilul său grafic la desene animate de renume mondial. El a îmbinat arta graffiti cu cultura pop pentru a crea aceste la limita deranjării schițe.

Adaptare grafică a logo-ului Disney în alb-negru - cu aspect de bătătură și lovitură și modificat pentru a spune "distroy".

Schiță a logo-ului "distruge Disney

Grafică schiță de Mickey Mouse în alb-negru pe sketchpad cu mușchiul expus pe față și craniul expus

Fotografie de aproape a schiței lui Mickey Mouse cu carnea ruptă și craniul deschis

Lucrare grafică creată cu creionul de plumb a lui Homer Simpson cu un craniu deschis din urs Duff

Schiță de aproape a lui Homer Simpson cu creierul lui Duff și pielea crăpată

Schiță cu Bart Simpson din The Simpsons care își smulge fața de pe craniu și dezvăluie o mulțime de acarieni în creierul său

Apropiere a desenului lui Bart Simpson, care dezvăluie detaliile care au fost folosite pentru orbitele scoase ale ochilor săi.

Lucrare grafică creată cu creionul de plumb pe un bloc de schițe cu Donald Duck cu mușchii expuși și capul tăiat.

Prim-planul lui Donald Duck fără ochi (cu excepția pupilelor) și cu craniul crăpat

Lucrare creată pe sketchpad a personajului Kenny din South Park, cu catarge rupte pe post de aripi și vene care îi ies din orbite.

Close up de Kenny artwork schiță

Schiță a unui Mario din Super Mario Brothers care nu arată prea fericit, cu o carapace de broască țestoasă pe post de pălărie, cu mici capete de Toad ieșindu-i din ochi și cu pielea făcută din cărămidă.

Close up de Mario din Super Mario Brother schiță pe blocnotes

Buzz Lightyear din Toy Story a fost distrus. În interiorul căștii sale se află un oraș spațial care se construiește în jurul feței sale, iar costumul său este gravat cu graffiti pe

Close up de Buzz Lightyear schiță

Desen grafic colorat al lui Krusty Clovnul din The Simpsons cu 1 dinte de aur și cămașă din bani

Krusty Clovnul Krusty pe o fișă de "căutat" a departamentului de poliție din Springfield

Schiță Homer Simpson Duff Beer colorată și atârnată pe perete în ramă aurie

Bender din Futurama, ilustrație grafică colorată - Bender ține în brațe un copil robot care bea dintr-o sticlă de bere și fumează un trabuc.

Tweety Bird artwork made by PEZ Artwork cu Sylvester într-o cușcă de păsări în cap

Despre PEZ Artwork

Ilustratorul din spatele PEZ Artwork se numește Pierre-Yves Riveau, stabilit în Nantes, Franța. El a fost prezentat în numeroase galerii, unele dintre cele mai recente creații ale sale fiind expuse la Galeria Bottleneck, New York. A fost foarte interesat de mass-media - a apărut în The Source Magazine, Le Journal Du Design și Mashable.

Într-un interviu profund și semnificativ acordat Societății Naționale de Artă, PEZ își descrie arta ca fiind "artă pentru publicitate". El susține că creațiile sale se inspiră din vise, din viața de zi cu zi, din cinematografie și din materiale și modele.

Explicând de ce arta sa prezintă adesea personaje distorsionate, PEZ a spus,

"Îmi doresc să opresc, să opresc mișcarea și gravitatea unui corp în descompunere și a timpului care trece prin imagini onirice. Îmi propun să descriu trecerea de la o stare de realitate (însemnând viața) la o formă abstractă (moartea), deși lucrările mele trebuie să rămână plăcute vizual și optimiste din punct de vedere emoțional."

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.