Faptele despre celuloză

Pulpă de hârtie

Perfectă pentru acea senzație de epocă, haideți să ne luăm puțin timp să analizăm datele despre imprimarea cu Pulp.

Pulpă de hârtie

Materialul

Pasta de hârtie este un material fibros care se obține prin separarea chimică sau mecanică a fibrelor din lemn, culturi de fibre sau deșeuri de hârtie. În general, aceasta este compusă din 45% reziduuri de la fabrica de cherestea, 21% bușteni și așchii și 34% deșeuri de hârtie reciclate. În ceea ce privește materiile prime, aceasta este cu siguranță una dintre cele mai abundente.

Pulpă de hârtie

Istoria

În 13th În Europa secolului al XIX-lea, hârtia era fabricată din fibre de bumbac și de in, iar inventarea roții de filat a dus la scăderea dramatică a prețurilor de producție prin creșterea ofertei de cârpe. Acest lucru a dus la o hârtie mai ieftină și la un mare salt în dezvoltarea timpurie a tiparului. Lemnul nu a fost folosit în procesul de prelucrare a celulozei până la mijlocul anilor 1800, când prețul hârtiei a crescut. Au fost dezvoltate procese chimice de separare a lemnului, care au devenit, până în 1900, principala metodă de separare a fibrelor de lemn.

Pulpă de hârtie

Procesul

Celuloza chimică este obținută prin combinarea așchiilor de lemn și a substanțelor chimice în digestori pentru a descompune și a permite fibrelor să se lege între ele. Este o concepție greșită frecventă conform căreia hârtia din pastă de hârtie este un material de culoare albă-deschisă din cauza naturii sale reciclate, deși trece printr-o curățare extensivă înainte de a fi albită (cu un produs chimic ecologic, fără clor, cum ar fi peroxidul de hidrogen). Pasta de hârtie este apoi uscată și rulată în foi.

Pulpă de hârtie

Produsul

Oferiți un aspect retro elegant pentru Cărți de vizită cu pasta noastră extra groasă de 380mic (aproximativ 290gsm), suprafața finită este comparabilă cu aspectul și textura unui covoraș de bere. Cartonul nu este acoperit, așa că vă rugăm să fiți conștienți de faptul că imprimarea finală are adesea un aspect mai tern decât atunci când este imprimat pe materiale acoperite, cum ar fi cele lucioase și de mătase. Cardul se va marca foarte ușor, deoarece nu este acoperit. Nu este neobișnuit ca cerneala să se transfere de pe o zonă întunecată a imprimării pe o zonă mai deschisă.