Idei de felicitări inspirate pentru orice ocazie

idei de felicitări

Fie că doriți să urați la mulți ani cuiva sau să îl felicitați pentru o realizare recentă, felicitările personalizate sunt perfecte pentru orice ocazie specială. Acestea vă permit să vă lăsați liber la flerul creativ și să creați o felicitare care va lăsa o impresie de durată asupra destinatarului dvs. norocos.

Descoperiți ce presupune conceperea unei felicitări perfecte și obțineți câteva idei de design utile pentru a vă inspira și următorul set de felicitări.

Stabilirea modelelor

Există mai multe elemente de design care pot fi personalizate pentru a vă crea felicitarea, de la mesajul sincer la tipul de hârtie. Descoperiți mai jos cum poate fi adaptat fiecare dintre ele pentru orice ocazie.

Formularea

Se poate spune că textul este cel mai important element al oricărei felicitări personalizate. Este ceea ce destinatarul va reține cel mai mult și ar trebui să fie adaptat în mod special pentru această ocazie.

Pentru felicitările de mulțumire, exprimați-vă recunoștința și faceți-i să se simtă apreciați. În timp ce pentru zilele de naștere, oferiți-le un sentiment de bucurie și căldură atunci când deschid felicitarea și văd mesajul dvs. plin de viață.

Semnificația de bază a felicitării ar trebui să fie imprimată pe față, cum ar fi "mulțumesc" sau "La mulți ani", iar în interior puteți personaliza felicitarea în funcție de persoana respectivă. Ideea este să fie scurt și simplu, puteți adăuga ulterior orice text suplimentar pentru a vă personaliza și mai mult mesajul.

Grafica și imaginile

Însoțită de alegerea ideală a formulării, grafica și imaginile potrivite pot conferi felicitării dumneavoastră un efect de uimire.

Țineți cont de semnificația felicitării, grafica trebuie să fie simplă și să se limiteze la o singură temă, altfel poate umbri puțin textul, pierzând mesajul original.

De exemplu, în cazul felicitărilor de mulțumire de după nuntă, o simplă fotografie alb-negru din ziua nunții cu câteva modele florale poate crea o amintire veșnică pe care participanții o vor prețui. Pentru zilele de naștere, grafica de bază, cum ar fi baloane sau tort, însoțită de culori îndrăznețe, este potrivită pentru această ocazie.

Tipul de hârtie

Atunci când vine vorba de a pune ultimele retușuri la felicitarea dvs., avem o mulțime de opțiuni disponibile. De la sclipiciuri de lux la materiale naturale, tipul de hârtie perfect vă poate ajuta să dați viață designului dumneavoastră. Iată care sunt alegerile pe care le avem în ofertă:

Mătase: Unul dintre cele mai populare tipuri de felicitări, hârtia de mătase vă oferă un finisaj de înaltă calitate, fără strălucirea lucioasă.

Pulp: Neacoperit și discret, acest stil conferă o estetică aspră și vintage.

Kraft: Un tip de hârtie ecologică, kraft are o nuanță naturală, dar elegantă, de maro. Acest design se potrivește cel mai bine cărților în stil vintage sau temelor grafice de exterior.

Texturat: Hârtia noastră texturată este disponibilă în două ramuri, tweed sau dot. Ambele stiluri folosesc o detaliere tactilă, care creează crestături pe card pentru un finisaj izbitor.  

Laminat mat: Hârtia mată vă oferă o suprafață netedă și naturală. În timp ce laminarea adaugă o protecție mai puternică, fiind în același timp ușor de citit și fără strălucire.

Laminat lucios: Hârtia lucioasă este ideală pentru a scoate în evidență culorile mai deschise. Cu un strat strălucitor, îmbunătățit de proprietățile laminate, hârtia lucioasă va atrage cu siguranță atenția destinatarului dumneavoastră.

Auriu irizat: Hârtia noastră aurie este disponibilă în două tipuri, ceață și praf. Haze oferă un finisaj luxos, adăugând un strat perlat la suprafață. În timp ce hârtia praf este mai subtilă, introducând o strălucire aurie pe felicitarea dvs.

Idei de felicitări inspiraționale

Ținând cont de toți acești factori, poate fi greu să vă imaginați cum va arăta produsul finit. Aveți nevoie de puțină inspirație pentru a vă lansa designul? Aruncați o privire la câteva dintre ideile noastre inspirate pentru felicitări de mai jos pentru a începe.

Felicitări tradiționale pentru ziua de naștere

Există o cantitate infinită de posibilități atunci când creați o felicitare. Aflați cum să concepeți setul perfect pentru orice ocazie și descoperiți exemple inspirate cu Solopress.

Zilele de naștere sunt un moment de sărbătoare și de distracție, așa că reflectați acest lucru în lucrarea dvs. de artă.

Pentru felicitările tradiționale, alegeți o grafică colorată care să scoată în evidență felicitarea și asortați-o cu un finisaj auriu irizat al hârtiei pentru o notă de strălucire.

Păstrați imaginile clasice, cu multe lumânări, baloane și prăjituri, iar textul simplu, pentru un design atemporal și elegant.

Carduri de ziua de naștere la modă

Lumea este o stridie pentru tine cu o felicitare personalizată. Descoperiți cele mai bune sfaturi, trucuri și idei pentru a crea felicitarea ideală pentru orice ocazie la Solopress.

Pentru a ieși din tipare, felicitările de aniversare la modă oferă ceva puțin diferit.

Alegeți două sau trei culori și dați frâu liber creativității, creând un model abstract. Păstrați o mică zonă liberă pentru textul dvs. și încercați să adăugați un mesaj personalizat care să fie un pic diferit, îndepărtându-vă de textul tradițional "La mulți ani".

Evitați utilizarea imaginilor, păstrați o carte simplă, dar îndrăzneață, cu nuanțe contrastante. Imprimați designul pe hârtie laminată lucioasă pentru o strălucire atractivă.

Nunta vă mulțumesc cărți de vizită

De la "La mulți ani" la mesaje de mulțumire, conceperea propriei felicitări duce la o abundență de creativitate. Descoperiți elementele cheie și ideile inspiraționale pentru felicitarea dvs. cu Solopress.

Pentru a vă încheia călătoria de nuntă de vis, concepeți felicitări de mulțumire în același stil cu invitațiile.

Dacă a existat o temă care să cuprindă ziua cea mare, folosiți-o în designul felicitării pentru a vă coordona mesajul și legați o panglică frumoasă în jurul sărbătorii.

Finalizați designul prin includerea unei imagini de la nuntă, fie a cuplului fericit, fie a unei fotografii de grup, și veți avea o felicitare pe care invitații dvs. o vor păstra cu drag.

Vă simțiți inspirat? Avem o gamă imensă de șabloane pentru a vă ajuta să începeți cu designul dumneavoastră. Sau, apelați la unul dintre designerii noștri talentați pentru a vă ajuta să creați felicitarea perfectă pentru dvs. Adăugați livrarea gratuită în Marea Britanie ca standard și veți avea platforma ideală pentru a începe să creați felicitarea perfectă. carte de felicitare la Solopress.

1 COMENTARIU

  1. Vă mulțumim pentru că ați menționat că formularea este probabil cel mai important element al unei felicitări personalizate. Soția mea se gândește să cumpere felicitări cu brevete de artă de epocă pentru că se gândește să le ofere profesorilor copiilor noștri la sfârșitul anului. Cred că este o investiție bună să cumpere de la un magazin de renume care are cărți de vizită grozave dacă ea decide să le cumpere.

Comentariile sunt închise.