Ce acoperitoare de față sunt potrivite pentru tine?

Acoperiri de față

Când guvernul a recomandat oficial ca publicul să poarte acoperitoare de față, luni, 11th În luna mai, cererea pentru aceste produse a cunoscut o creștere uriașă. Acest lucru este demonstrat perfect cu ajutorul Google Trends, instrumentul giganților din domeniul tehnologiei pentru a arăta popularitatea termenilor pe care îi efectuează căutările pe motorul său de căutare.

În mare, discuția în jurul acoperirilor faciale s-a concentrat pe măștile din țesătură care acoperă nasul și gura. Cu toate acestea, unele profesioniști respectați din domeniul medical și experți în sănătate publică au ieșit la iveală pentru a sugera că protezele faciale din plastic ar putea fi o soluție mai bună în timpul pandemiei de coronavirus.

În calitate de companie care poate oferi ambele produse atât clienților noștri de afaceri, cât și clienților de consum, analizăm în cele ce urmează beneficiile fiecărei opțiuni pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie în funcție de cerințele dumneavoastră.

 

Beneficiile măștilor de față

1. Sunt reutilizabile

Măștile de față din material textil pe care se recomandă publicului larg să le achiziționeze sunt lavabile, ceea ce înseamnă că pot fi refolosite zilnic. Acestea sunt diferite de măștile N95 pe care le folosesc lucrătorii din domeniul sănătății, care sunt de unică folosință și nu ar trebui să fie cumpărate de marea majoritate a populației. Capacitatea de a spăla și reutiliza aceste măști le face o soluție pe care mulți oameni își pot permite să o cumpere.

2. Sunt convenabile

Unul dintre avantajele măștilor de față din țesătură este că sunt mici și pliabile. Acest lucru înseamnă că sunt convenabile pentru a fi depozitate în buzunare, sertare, genți și multe alte locuri atunci când nu sunt purtate. Ar trebui totuși să încercați să vă depozitați masca în locuri cât mai curate posibil, ideal fiind să nu o puneți din nou pe mască după ce a fost scoasă și depozitată până când nu a fost spălată.

3. Ele pot fi personalizate

Există un număr infinit de posibilități de design pentru măștile din țesătură, datorită unor companii ca noi, care oferă imprimare personalizată. Prin crearea propriei ilustrații, vă puteți personaliza măștile pentru a fi complet unice - fie cu logo-ul mărcii dvs., fie cu un design care să vă reflecte personalitatea. Unele persoane aleg să adauge un design plin de umor, care să înveselească ziua oamenilor pe care îi întâlnesc, în timp ce alții aleg să își tematizeze măștile pe filme, trupe sau echipe sportive de care sunt fani.

 

Beneficiile scuturilor de față

1. Acestea încurajează o mai bună comunicare

Există două moduri principale prin care ecranele faciale permit o comunicare mai eficientă. În primul rând, vorbirea va fi mai puțin înăbușită datorită faptului că gura nu este acoperită strâns și, prin urmare, se va evita ca oamenii să fie nevoiți să se repete atunci când vorbesc cu alte persoane.

În al doilea rând, deoarece se poate vedea întreaga față, permite persoanei cu care vorbiți să vă vadă expresiile faciale. Aceeași propoziție rostită cu un zâmbet, o încruntare sau o privire indiferentă poate căpăta o interpretare complet diferită.

2. Sunt mai incluzive

Faptul de a putea vedea expresiile și gura în sine este, de asemenea, deosebit de util pentru persoanele surde sau care au suferit pierderi de auz. Caritate Acțiune privind pierderea auzului, fostul Royal National Institute for Deaf People, și-au exprimat îngrijorarea că incapacitatea de a vedea mișcările buzelor și expresiile faciale va marginaliza persoanele cu deficiențe de auz care se bazează pe citirea pe buze și pe limbajul semnelor britanic pentru a comunica.

 

Rezumat

După cum ați citit, atât măștile de față, cât și scuturile de față au avantaje diferite care ar trebui luate în considerare înainte de a plasa o comandă. Una nu este neapărat mai bună decât cealaltă - ambele au calități unice care se vor potrivi diferitelor persoane. De asemenea, ele sunt adesea achiziționate împreună pentru a combina avantajele ambelor. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre produsele pe care le producem, vă rugăm să nu ezitați să intrați în contact.