Solopress lansează un concurs de design pentru măști de față

MyMaskMyWay

Solopress a lansat un concurs pentru a descoperi câteva modele fantastice de măști de față, punându-le pe cele mai bune dintre ele la dispoziție pentru a fi cumpărate și oferind designerilor o parte din venituri.

Concursul #MyMaskMyWay invită oamenii să trimită desenele lor pentru una dintre noile noastre măști de față. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați șabloanele ușor de utilizat, să vă completați desenele și să ni le trimiteți prin e-mail.

Termenul limită pentru trimiterea proiectelor este miercuri, 3 iunie, moment în care vom alege cele 30 de modele preferate, pe care le vom supune la un vot public. Cele mai bune 12 modele vor fi apoi produse și puse în vânzare pe site-ul nostru, 10% din fiecare achiziție urmând să revină designerului, împreună cu un premiu inițial de 200 de lire sterline!

Referitor la ideea concursului, Simon Cooper, directorul general al Solopress, a declarat: "Am vrut să facem ceva pentru a sprijini comunitatea de design cu care am lucrat atât de îndeaproape de-a lungul anilor.

"Odată cu introducerea acoperitoarelor de față în viața de zi cu zi, m-am gândit că acest concurs este o bună ocazie pentru ei de a-și încorda mușchii creativi și de a le oferi câștigătorilor o sursă de venit suplimentar.

"Nu există nicio îndoială că, fără designeri, afacerea noastră și industria tipografică nu există. Aceștia joacă un rol vital în ecosistemul de imprimare și sper că vom continua să căutăm noi modalități de a-i ajuta și sprijini în acest viitor incert."

2 COMENTARII

  1. Am încercat să trimit un desen pentru concursul de măști, dar e-mailul a fost respins spunând că adresa nu există. Puteți confirma adresa de e-mail, vă rog?

Comentariile sunt închise.