Cum să distribuiți pliante și fluturași

Persoană care deține fluturași

Pliante și pliantele sunt unul dintre cele mai bune și mai rentabile tipuri de publicitate. Dar pentru a obține cel mai mare impact din partea lor, aveți nevoie de o strategie solidă de distribuție a pliantelor. Aceasta vă va ajuta să stabiliți...

 • Cum distribuiți pliantele dvs.
 • Unde și când le vei pune afară
 • Cine vă va ajuta să vă transmiteți mesajul

Aflați cum să distribuiți pliante cu ajutorul ghidului nostru pas cu pas.

 

Cum pot distribui pliantele și fluturașii mei?

Persoană care ține în mână pliantul

În primul rând, trebuie să alegeți compania potrivită pentru a vă distribui pliantele, dacă nu vă ocupați de acest lucru la nivel intern.

Începeți prin Căutarea pe Google "Distribuție de pliante, împreună cu codul (codurile) poștal (poștale) în care intenționați să distribuiți pliantele sau fluturașii. Căutarea dvs. va scoate la iveală, de obicei, câțiva furnizori diferiți care oferă trei servicii principale de distribuție:

Din ușă în ușă

Modalitatea clasică de a distribui pliante și fluturași în mâinile clienților dumneavoastră este prin intermediul cutiilor poștale, prin intermediul unui pliant.

Aproximativ 60,5% dintre ocupanții gospodăriilor ar citi un pliant postat la ușa lor. Asociația de marketing direct.

Lucruri de luat în considerare cu ușa la ușă Distribuția de pliante:

 • Locație: Țintiți anumite străzi și zone? Verificați dacă firma își va adapta livrările la nevoile dumneavoastră.
 • Cost: În cazul planurilor puțin mai ieftine, pliantele sau fluturașii dvs. vor fi probabil livrate împreună cu pliantele și fluturașii altor companii. Dacă menținerea costurilor la un nivel scăzut este o prioritate pentru dumneavoastră, luați în considerare posibilitatea de a comanda ieftin Flyer de imprimare.
 • Presa locală: De asemenea, luați în considerare opțiunea de a vă distribui pliantele sau fluturașii în orice ziar local gratuit livrat la domiciliu.

Față în față

Pliantele și pliantele dvs. ajung direct în mâinile potențialilor clienți. Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când distribuiți pliantele față în față:

 • Momentul și locația: Luați în considerare posibilitatea de a distribui pliante în oraș la sfârșit de săptămână sau în fața centrelor de transport public la orele de vârf.
 • Beneficiu adăugat: Personalul de distribuție de la unele companii face un mic discurs de vânzare sau răspunde la întrebări în timp ce distribuie pliantele dumneavoastră.
 • Ocazii speciale: Identificați evenimentele care ar putea fi populare în rândul publicului dumneavoastră țintă și distribuiți pliantele atunci - este posibil să trebuiască să plătiți o taxă pentru a face acest lucru.

Business-to-business

În funcție de produsele și serviciile la care faceți publicitate, livrarea directă către alte întreprinderi poate fi mai utilă decât distribuirea către gospodăriile rezidențiale.

Există două abordări principale care trebuie luate în considerare:

 • Membrii personalului: Destinați-vă pliantele către persoanele care lucrează într-o anumită industrie sau care corespund unui anumit grup demografic.
 • Persoanele care utilizează serviciile: Livrarea de fluturași în locuri publice precum biblioteci, cabinete medicale și centre sportive.
 • Clienți: Împărtășirea pliantelor cu întreprinderi pe care vă așteptați să le folosească publicul țintă - de exemplu, garaje auto, magazine de discuri sau saloane de coafură.

Puterea avizierului
Broșurile și pliantele dvs. ar putea ajunge pe peretele unui birou sau al unei săli de așteptare. În medie, pliantele și fluturașii sunt revizitat de cineva de 3.6 ori - în conformitate cu Asociația de marketing direct.

 

Cum aleg compania de distribuție de pliante potrivită?

După ce ați găsit lista scurtă de candidați pentru distribuția de flyere, consultați site-urile web ale companiilor acestora. Vi se par profesioniști, de încredere și la prețuri accesibile? De cât timp sunt în afaceri?

Câteva lucruri la care trebuie să fiți atenți includ:

 • Volum: Există o cantitate minimă sau maximă de pliante pe care le vor livra pentru dumneavoastră?
 • Dimensiune: Care Dimensiuni flyer va distribui în numele dumneavoastră? Pliante A5 sunt cele mai comune dimensiuni, dar există multe alte alternative.
 • Procese: Efectuează un control la fața locului pentru a se asigura că personalul de livrare își face treaba în mod corespunzător?
 • Colecție: Vă pot colecta pliantele și fluturașii, sau va trebui să le trimiteți dumneavoastră?
 • Recenzii: Vedeți ce spun clienții despre ei în secțiunea de mărturii și recenzii de pe site-ul lor.
 • Social: Examinați comentariile lor pe social media - cât de bine se ocupă de serviciul clienți?

Atunci când orice serviciu de distribuție de pliante bifează toate aceste căsuțe, cereți-le o ofertă gratuită, fără obligații; apoi comparați prețurile și serviciile pe care le oferă toți. Numai atunci îl veți putea alege pe cel mai bun pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.

Am nevoie de permisiunea de a distribui pliante?

Când vine vorba de distribuirea de pliante și fluturași, există legi și reguli de care trebuie să țineți cont. Pliantele și fluturașii se încadrează în clasificarea guvernamentală a materialelor tipărite gratuite.

 • Licență: Este posibil să fie necesar să solicitați o licență. Acest lucru ar putea necesita să purtați o insignă atunci când distribuiți pliante.
 • Taxe: Este posibil să trebuiască să plătiți taxe pentru a distribui pliante la un eveniment - taxele pot fi reduse pentru evenimentele comunitare.

Unde pot distribui pliantele mele?

Diferite autorități locale din Marea Britanie au reglementări separate în ceea ce privește distribuirea de materiale tipărite. Utilizați Verificator de coduri poștale la GOV.UK pentru a afla care sunt legile privind licențele și taxele care se aplică în zona dumneavoastră.

Când nu am nevoie de permisiunea de a distribui pliante?

Singurele cazuri în care nu veți avea nevoie de permisiune sunt:

 • Postarea prin cutiile poștale
 • Distribuirea în interiorul unei clădiri
 • Distribuirea pentru o organizație de caritate
 • Distribuirea de materiale politice sau religioase

Ignorați regulile și riscați o amendă

Merită să rețineți că, dacă distribuiți pliante și fluturași fără o licență valabilă, puteți fi sancționat cu o amendă fixă de până la 80 de lire sterline sau cu o amendă de până la 2.500 de lire sterline. Asigurați-vă că ați verificat în prealabil locul în care distribuiți pliantele și regulile de distribuire a pliantelor din zona respectivă.

Companiile de distribuție de pliante și legea

Companiile de distribuție de pliante trebuie să respecte toate reglementările guvernamentale locale. Dar vă rugăm să verificați cu compania dacă nu sunteți sigur de ceva.

 

Cum pot urmări succesul pliantelor și fluturașilor mei?

După ce ați distribuit pliantele și fluturașii, asigurați-vă că urmăriți rata de răspuns din partea clienților. Acest lucru poate fi realizat în mai multe moduri, cum ar fi:

Oferte speciale și reduceri

Includerea unei oferte speciale, doar pentru o perioadă limitată de timp, sau a unui cupon de reducere care include promoții BOGOF sau reduceri de bani, oferă cititorului un stimulent pentru a păstra prospectul dumneavoastră. Site-ul dumneavoastră Structura prospectului va trebui să evidențieze acest apel la acțiune în mod proeminent, ceea ce trebuie luat în considerare în etapa de design grafic.

Coduri QR și URL-uri unice

Adăugarea unei mențiuni speciale Cod QR de pe pliant care face legătura cu o pagină de pe site-ul dvs. web vă permite să urmăriți câte persoane au scanat pliantul. De asemenea, puteți adăuga o adresă URL unică, pe care o pot accesa doar cei care au broșura, ceea ce vă permite să urmăriți conversiile.

Apeluri telefonice, interacțiuni sociale și trafic web

Verificați dacă a existat o creștere a numărului de interacțiuni cu compania dvs. în urma distribuirii pliantelor. Ar putea fi un rezultat al promovării dumneavoastră. Aceste informații vă vor ajuta, de asemenea, să perfecționați orice promoții viitoare.

19 COMENTARII

 1. Bun articol. Noi primim destul de multe cereri de informații de la ușă la ușă, deoarece facem poștă directă (corespondență adresată). De fapt, folosim Solopress pentru o imprimare rapidă și obținem un serviciu excelent.

 2. Grozav articol.
  Distribuirea de pliante, fluturași și materiale promoționale este o oportunitate media extrem de eficientă și generatoare de ROI. Vă face să ajungeți în mâinile publicului dumneavoastră țintă și funcționează perfect cu marketingul digital. Foarte bine direcționată și plină de satisfacții.

 3. Acesta este un articol de început foarte bun despre unele dintre canalele de distribuire a pliantelor și fluturașilor. Ar fi bine să fie actualizat cu informații suplimentare despre noul software de cartografiere pentru a vă asigura că ajungeți la cât mai mulți dintre potențialii dumneavoastră clienți și despre "urmărirea în direct" a distribuitorilor, care ajută la auditarea serviciului. Există, de asemenea, unele legi care reglementează unde puteți și unde nu puteți sta în ceea ce privește serviciul "față în față", deoarece trebuie să apelați la o companie care a plătit o taxă de licență pentru a staționa în afara anumitor legături de transport și în unele districte. De asemenea, merită menționat faptul că, odată ce aveți o listă scurtă de două sau trei companii care să se ocupe de marketingul dumneavoastră, trebuie să vizitați adresele birourilor/depozitelor acestora pentru a vă asigura că au capacitatea de a furniza aceste servicii, deoarece, din păcate, trăim într-o lume în care site-urile web și chiar și mărturiile și recenziile de pe Google nu sunt întotdeauna corecte. Door Drop este încă un canal de marketing puternic, mai ales atunci când este folosit alături de alte Social Media, așa că ce mai așteptați - începeți să tipăriți și să distribuiți...

 4. Distribuirea de pliante este cu siguranță una dintre cele mai rentabile forme de marketing pentru întreprinderile mici și mari deopotrivă. Acesta este motivul pentru care întreprinderile de toate mărimile le folosesc mereu și mereu. Atâta timp cât aveți un pliant de bună calitate și bine conceput, acestea pot fi un instrument extrem de puternic de utilizat ca parte a mixului de marketing pentru a vă promova afacerea.

  La urma urmei, toată lumea are o cutie poștală 😉

  • Suntem foarte încântați că puteți vedea valoarea distribuirii de pliante Will! Credem cu siguranță că este o formă subestimată de marketing, dar vedem o mare revenire de la schimbările aduse de GDPR. Nu poți învinge o strategie de marketing cu un mix de materiale și platforme.

 5. Vă mulțumim pentru împărtășirea punctului de vedere cu privire la modalitățile de distribuire a pliantelor și fluturașilor. Distribuția de pliante a modificat modul de marketing pentru noile afaceri. Acesta este cel mai bun mod de a vă prezenta afacerea noilor clienți.

 6. Aceasta este o informație foarte bună despre distribuirea pliantelor. Văd tot timpul fluturași pentru întreprinderi și mi se pare o modalitate excelentă de a te comercializa și de a crește gradul de conștientizare. Nu mi-am dat seama că puteți să vă distribuiți pliantele singuri sau împreună cu un teanc de pliante ale altor întreprinderi. Există o mulțime de opțiuni, va trebui să le țin minte în cazul în care voi avea nevoie să distribui fluturași în viitor.

 7. Este posibil să-mi fac reclamă pe site-ul meu prin pliante către întreprinderi care ar putea fi interesate să cumpere bannere publicitare pe site-ul meu? știind că site-ul este administrat din afara Regatului Unit, dar se adresează călătorilor din Londra.

  • Bună Walid, nu sunt sigur cum ai putea configura așa ceva. În primul rând, ai putea să contactezi o companie de distribuție de pliante și să-i întrebi despre asta. Poate că, dacă comandați pliantele online de la noi, ar putea să le colecteze pentru dumneavoastră și să le distribuie în Londra.

  • Bună Emma, vă mulțumim pentru comentariul dvs. - cu siguranță putem concepe și tipări un pliant pentru dvs., dar nu oferim servicii de distribuție. Oferim servicii gratuite de livrare în Marea Britanie pentru a vă trimite comanda la adresa dvs., dar odată ce ați primit-o, va trebui să vă conectați cu un serviciu de distribuție în Clapham. Noroc! -Danielle

 8. Distribuirea de pliante este cu siguranță dovedită a fi cea mai bună și mai eficientă formă de publicitate.

 9. Trebuie să mă gândesc să pun pe cineva să ne facă mai des pliantele, pentru că suntem prea ocupați să le facem noi înșine acum. Am avut succes cu fluturași direcționați - în magazinele/barurile pe care le frecventează clientela noastră.

  • Site-urile de întâlniri își fac reclamă la televizor, așa că nu văd de ce nu, dar v-aș recomanda să solicitați consultanță juridică profesională doar pentru a fi siguri.

 10. Voi folosi foarte bine acest blog, deoarece este atât de informativ și îmi va fi de mare ajutor mai târziu în acest an.

Comentariile sunt închise.