Ce înseamnă pentru întreprinderi ultimul anunț de relaxare a închiderii?

Restaurant chelneriță purtând masca de față

Marți, 23rd iunie, prim-ministrul Boris Johnson s-a adresat Camerei Comunelor pentru a anunța următorii pași ai guvernului în vederea relaxării blocării coronavirusului. Cu virusul aparent în retragere, accentul se pune acum în mod ferm pe permiterea redeschiderii în condiții de siguranță a întreprinderilor, pentru a da economiei un impuls atât de necesar.

Ce s-a anunțat?

1. Distanța socială redusă la 1m+.

Industria hotelieră a avertizat de ceva timp că regula distanței sociale de 2 metri va trebui redusă pentru ca multe restaurante și pub-uri să poată fi redeschise. Preocupări similare au fost exprimate și de școli, pentru a putea să primească din nou în septembrie întregul contingent de elevi.

Guvernul a reacționat reducând distanța recomandată la 1 m, cu condiția ca oamenii să ia și alte măsuri de precauție, cum ar fi purtarea de măști și utilizarea de ecrane de protecție. Această măsură este denumită "1 metru plus" și ar trebui să se aplice numai în cazul în care persoanele nu pot sta la o distanță de 2 metri.

Ca răspuns la acest lucru, am lansat o gamă de distanțare de 1m. Autocolante de podea și banda de distanțare pentru podea de 1 m, ambele fiind disponibile preimprimate și cu livrare gratuită în ziua următoare.

1m Autocolant de podea de distanțare socială
1m Autocolant de podea de distanțare socială
Banda de podea de distanțare socială de 1m
Banda de podea de distanțare socială de 1m

2. Restaurantele, barurile și pub-urile se redeschid

Așa cum era de așteptat, industria hotelieră va putea să-și deschidă porțile pentru clienți de la 4th Începând cu luna iulie. Acest lucru înseamnă că barurile, pub-urile, restaurantele și cafenelele vor putea din nou să servească mâncare și băutură în localurile lor, multe dintre acestea fiind orientate spre oferirea unui serviciu de livrare pentru a genera venituri în timpul perioadei de închidere.

Acestea vor fi limitate la servirea la masă, cu accent pe reducerea la minimum a contactului cu personalul și cu clienții. Clienților li se va cere să furnizeze informații de contact care să permită funcționarea sistemului de testare și urmărire în cazul în care se raportează un caz de COVID-19.

Reducerea regulii de 2 m este o veste deosebit de bună pentru aceste unități. Kate Nicholls, directorul executiv al UK Hospitality, declarase anterior că aceste întreprinderi ar putea obține doar 30% din veniturile lor normale dacă ar trebui să aplice o distanță socială de 2 m, iar acest lucru ar crește până la 75% cu o regulă de 1 m.

Restaurantele și barurile care doresc să se redeschidă se pot pregăti cu gama noastră vastă de tipărirea meniului opțiuni.

2. Coaforul se va redeschide

Coaforii se vor putea redeschide și ei pe 4 iulie, deși premierul a precizat că acest lucru se va face "cu precauții adecvate, inclusiv cu folosirea vizierelor". Alte servicii de contact apropiat, cum ar fi barurile de manichiură, vor putea fi redeschise după ce guvernul va fi convins că pot funcționa în condiții de securitate COVID.

3. Hoteluri, pensiuni și campinguri se vor redeschide

Cu condiția ca nu mai mult de două gospodării să stea împreună, oamenii vor putea să se cazeze în hoteluri, pensiuni și campinguri începând cu 4 iulie. Acest lucru se face cu condiția ca instalațiile comune să fie păstrate curate.

4. Majoritatea facilităților de agrement și a locațiilor turistice se vor redeschide

De la 4th iulie, oamenii vor putea să se delecteze din nou cu artele, odată cu redeschiderea cinematografelor, muzeelor și galeriilor. Aceste spații vor trebui să pună în aplicare o politică de distanțare socială, dar această măsură le va permite să înceapă să primească din nou vizitatori.

Aceasta este o veste bună în special pentru muzeele care funcționează pe bază de donații, cum ar fi Fitzwilliam Museum din Cambridge. Aceștia au vorbit despre deficitul de donații pe care l-au înregistrat de când nu mai pot primi o parte din cei 400.000 de vizitatori pe care îi atrag în fiecare an, ceea ce i-a determinat să să încerce să strângă fonduri în alte moduri inovatoare.

De asemenea, se pot redeschide sălile de sport în aer liber, parcurile tematice, sălile de jocuri și bibliotecile, deși teatrele nu sunt încă pregătite să reia spectacolele live.

Activitățile recreative și sportive pot fi reluate, dar sporturile de echipă trebuie practicate numai cu membrii propriei familii. Vestiarele și terenurile acoperite trebuie să rămână închise.

5. Întreprinderile din imediata apropiere să rămână închise

Următoarele afaceri nu vor fi încă autorizate să se redeschidă:

  • Cluburi de noapte
  • Centre de joacă pentru copii
  • Săli de sport interioare
  • Bazine de înot
  • Băi termale
  • Piste de bowling
  • Parcuri acvatice
  • Bare de unghii
  • Centre de conferințe
  • Saloane de tatuaje

Cu toate acestea, vor fi create grupuri de lucru pentru a permite redeschiderea acestor întreprinderi cât mai curând posibil.