Hartes Beauty - promovarea unui brand dintr-o locație izolată

Hartes Beauty Logo

Ascunsă într-o sală de sport, Hartes Beauty se străduia să își facă publicitate pentru serviciile sale și să atragă noi clienți. Cu ajutorul nostru, salonul a crescut gradul de conștientizare a brandului, atrăgând și păstrând noi clienți.

Prezentarea Hartes Beauty

Hartes Beauty este un salon de tip boutique din Rochford, Essex. Cu sediul în interiorul unei săli de sport, salonul oferă tratamente care variază de la îngrijirea unghiilor la machiaj de festival. Proprietara Danielle gestionează afacerea de una singură - de la programări și reordonarea stocului până la social media.

Dar s-a confruntat cu mari provocări.

Danielle a venit la Solopress în căutarea unor produse de marketing pentru a-și îmbunătăți vizibilitatea - atât în interiorul sălii de sport, cât și în oraș și în zona mai largă.

Cu ce provocări s-a confruntat Hartes?

Acest mic salon de înfrumusețare ascuns în interiorul unei săli de sport s-a străduit să se facă auzit. Limitat de poziția sa departe de străzile aglomerate, care oferă o vizibilitate mult mai mare, și concurând cu spa-urile și serviciile lor vaste, Hartes Beauty s-a confruntat cu o adevărată provocare în ceea ce privește notorietatea mărcii.

Danielle, proprietara, consideră că cea mai mare provocare a sa este "încercarea de a atrage noi clienți care nu sunt membri ai sălii de sport să folosească salonul meu de înfrumusețare".

Așadar, principala problemă este atragerea de clienți din afara sălii de sport. Dar Danielle a vrut, de asemenea, să fie ajutată să îi inspire pe membrii existenți ai sălii de sport să devină clienți ai salonului.

Salonul este ascuns de zona principală a sălii de gimnastică, astfel încât mulți membri pot veni să se antreneze fără să îl vadă.

Cum a ajutat Solopress

Hartes Beauty Cărți de vizită și pliante

Limitată de locația sa izolată, Danielle a decis să investească în marketingul tipărit. Inițial, a ales Solopress ca fiind "cea mai bună tipografie din zona mea", iar acum folosește serviciile noastre de trei ani. Ne-am ocupat de tot marketingul tipărit pentru Hartes Beauty, inclusiv:

  • Flyers: În afara sălii de sport, distribuirea de pliante în comunitatea locală poate ajuta la atingerea unui public mai larg. Pentru mai multe sfaturi privind distribuirea de pliante, citiți pagina noastră ghid.
  • Cărți de vizită: O carte de vizită, care să fie mereu la îndemână, este un instrument important în publicitate și în crearea de rețele.
  • Carduri de loialitate: Acestea au încurajat clienții noi și cei existenți să continue să folosească serviciile Hartes pentru a obține un tratament la preț redus.
  • Postere și A-Boards: Afișarea de postere în interiorul unui panou A a ajutat la creșterea traficului pietonal către salon din partea membrilor sălii de sport.
  • Bannere cu role: Amplasate la intrarea principală, bannerele cu role au ajutat la promovarea afacerii - atât în interiorul, cât și în afara sălii de sport.

Pe lângă aceasta, Danielle a început să își împărtășească și să își facă publicitate online pentru a ajunge la un public mai larg.

"Îmi promovez afacerea pe rețelele de socializare, inclusiv pe Facebook, Instagram și Twitter. De asemenea, am propriul site web și îmi fac publicitate în sala de sport folosind produsele Solopress."

Danielle a compensat impactul de a fi ascunsă în interiorul unei săli de sport pentru a...

  • să-și dezvolte brandingul
  • să atragă noi clienți
  • recompensarea clienților existenți.

De ce Solopress?

Pe lângă materialele tipărite, pentru Danielle a fost de asemenea important să găsească o companie cu care să îi facă plăcere să lucreze.

Când a fost întrebată de ce continuă să folosească Solopress, Danielle a spus: "Consider că site-ul Solopress este foarte ușor de utilizat, permițându-mi să îmi încarc ilustrațiile fără niciun stres. Produsele mele sunt întotdeauna gata foarte repede, iar personalul este foarte util."

Conducând o mică afacere, Danielle nu știe întotdeauna când trebuie să comande mai multe produse. Cu livrare gratuită a doua zi, Solopress îi oferă lui Danielle flexibilitatea de care are nevoie.

Ca un alt proprietar de afacere locală din Essex, Danielle a avut încredere în serviciile noastre de prima dată când a comandat la Solopress. Cu toate acestea, este servicii pentru clienți premiate ceea ce a făcut-o să fie sigură că "nu ar merge nicăieri altundeva". Iar cu site-ul nostru ușor de navigat, își poate încărca lucrările fără probleme.

Rezultatele

Hartes Beauty Roller Banner

De când a folosit Solopress, Danielle a început să aducă mai multe afaceri și să crească gradul de conștientizare a salonului său.

"Dacă nu aș fi avut materialele mele promoționale în sală, inclusiv postere, bannere și pliante, nimeni nu ar fi știut că salonul meu se află aici și nu aș fi câștigat clienți noi", spune ea.

"Înainte de a avea bannerul meu, nu mulți membri ai sălii de sport știau că salonul meu este aici, deoarece camera mea este ascunsă", explică ea.

"Dar, de când a fost montat la intrarea principală, a ajutat cu adevărat la atragerea de noi clienți, precum și panoul meu A cu postere de la Solopress."

Și nici nu are de gând să se oprească aici. Continuând să lucreze cu noi în viitor, Danielle speră să își dezvolte și mai mult afacerea.

Atunci când vă confruntați cu o provocare atât de mare precum locația dvs., va trebui să fiți creativ în eforturile dvs. de marketing. Danielle și-a îmbunătățit afacerea cu ajutorul Solopress, transformându-și locația într-o oportunitate și nu într-o limitare.

Vedeți cum afacerea dvs. poate face același lucru cu ajutorul ghid la avantajele utilizării marketingului offline.