Povești ale clienților: Revista Rituals & Declarations

R & D Mag Povești ale clienților

Întotdeauna este o satisfacție să vedem gama largă de materiale care trec prin tipografiile noastre, mai ales atunci când este vorba de munca unor persoane pasionate și creative. În cazul lui Ritualuri și declarații a fost clar că aveam ceva curios și unic în mâinile noastre. Este o publicație relativ nouă, care prezintă scrieri și lucrări artistice în întregime originale, care acoperă subiecte care acoperă folclorul, miturile și tot ceea ce este gotic.

Să ne adâncim în origini

După ce a jucat un rol în producția de Ritualuri și declarații, am fost interesați să aflăm mai multe despre această frumoasă și fermecătoare revistă și despre cum a luat naștere. S-a dovedit că, la fel ca multe idei importante, aceasta a început cu o discuție între doi prieteni într-un pub. Acei doi prieteni erau scriitorul David Southwell și artistul Paul Watson, care au devenit ulterior editorul și redactorul revistei Ritualuri și declarații. Am luat legătura cu Paul pentru a afla mai multe despre originile revistei.

Ciudățenia

În acea seară, în pub, David și Paul se plângeau de lipsa unei publicații independente care să servească intereselor lor ezoterice - și anume ficțiunea și arta "ciudată" - și rezultatul a fost decizia lui Paul de a crea Ritualuri și declarații. Folosesc cuvântul "ciudat" în mod judicios, deoarece acesta este termenul preferat de Paul pentru a cuprinde subiectul revistei:

"Ritualuri și declarații se ocupă de ciudățenii - lucrări de artă, ficțiune și articole. Am o definiție foarte largă și cuprinzătoare a ciudățeniilor, dar Ritualuri și declarații tinde să se coaguleze în jurul folclorului, al groazei populare și al goticului."

Dacă luăm ca exemplu cel de-al treilea și ultimul număr, veți găsi articole despre ultimul rege păgân din Anglia, despre ciudățeniile din jocurile video, despre sărbătorile populare Peaschtlnnacht și Krampusnacht din Austria, despre ritualurile budismului thailandez Lanna și amintiri despre revistele Pagan Zines din anii '80 - împreună cu mai multe lucrări de ficțiune și de artă vizuală, inclusiv cele ale lui Paul.

Ideea devine realitate

Dar când Paul a început să lucreze la primul număr, în toamna lui 2019, nu avea nicio experiență în realizarea unui revistă de la zero. Ca artist vizual și specialist în IT, Paul avea o bază bună de competențe pe care să se bazeze, dar totuși s-a confruntat cu o curbă de învățare abruptă pe măsură ce a dezvoltat toate cunoștințele de care avea nevoie. Planul său ambițios a fost de a lansa 4 ediții trimestriale ale revistei în decursul unui an. După ce a trecut printr-o tabără de pregătire dificilă, bazată pe muncă și autoinstruire, prima ediție a revistei Ritualuri și declarații a fost gata pentru publicare în decembrie 2019.

Când a venit vorba de tipărire, Paul nu a avut niciun dubiu în privința abordării Solopress:

"Am mai avut câteva lucruri tipărite de Solopress înainte, inclusiv o carte A4 în ediție limitată a propriilor mele lucrări de artă numită Visul întunecat al Angliei, care s-a epuizat. Deci, decizia de a folosi Solopress pentru a imprima Ritualuri și declarații a fost una ușoară - am fost mereu mulțumit atât de calitatea imprimării, cât și de preț."

Materialele sale întunecate

Având în vedere importanța artelor vizuale în revistă, pentru Paul a fost extrem de important ca materialul de hârtie și finisajul să facă dreptate lucrărilor. În consecință, Ritualuri și declarații este tipărit în culori Broșură A5 perfect legată, cu un conținut bogat și imagini reflectate în utilizarea hârtiei de mătase pe toată suprafața. Interiorul este tipărit pe mătase de 130 de grame, iar coperta pe mătase de 200 de grame.

"Hârtia de 130 de grame de mătase pentru interior este suficient de grea, iar finisajul este excelent atât pentru text, cât și pentru imaginile din interior - și, deoarece revista conține lucrări de artă vizuală realizate de mine și de alții, am vrut cu siguranță ca imaginile să aibă un aspect profesional și de înaltă calitate."

Stratificarea mată aplicată pe copertă face ca aceasta să fie plăcută la atingere, dar ajută și la menținerea revistei în stare bună în timp ce se află în poștă sau pe rafturile magazinelor. Perfect-legat de producție înseamnă că fiecare exemplar de 74 de pagini al Ritualuri și declarații se simte autentic și substanțial și va sta pe un raft cu coloana vertebrală vizibilă.

Ca urmare a alegerilor lui Paul, Ritualuri și declarații are un aer de colecție care cere să fie expusă, prețuită și revăzută pentru mult timp.

Numerele magice

Lansarea oricărei reviste reprezintă o provocare financiară, dar Paul a ridicat miza cu hotărârea sa ca toți colaboratorii revistei să fie plătiți pentru munca lor:

"Există o tendință dezamăgitoare, atât în mediul online, cât și în presa scrisă, de a încerca să convingă oamenii să furnizeze textele și lucrările lor neplătite, oferind doar "expunere". În calitate de artist, am vrut să mă asigur că toți colaboratorii sunt plătiți pentru munca lor pentru Ritualuri și declarații, și sunt mândru că am reușit să fac acest lucru."

După cum s-a dovedit, tirajul înfloritor al revistei a depășit așteptările, transformând Ritualuri și declarații de la o muncă de dragoste la o afacere în funcțiune, care se întreține și își plătește contribuabilii.

Paul a optat pentru un tiraj de 500 de exemplare pentru primul număr. El a considerat că acest lucru era poate prea optimist, dar numărul 1 a fost retipărit de două ori, iar numărul 3 a avut un tiraj inițial de 2000 de exemplare!

Deci, ce ne rezervă viitorul pentru Ritualuri și declarații acum că tirajul inițial planificat de patru ediții a fost îndeplinit? După succesul ediției din 2020, Paul's consideră că există atât material, cât și cerere pentru a prelungi seria, așa că, din fericire pentru fani, alte 4 ediții sunt acum programate pentru 2021.

 

Puneți mâna pe Ritualuri și declarații

Dacă simțiți că revista ar putea fi chiar pe aleea voastră întunecată, toate cele patru ediții de până acum sunt disponibile pentru a fi comandate online de pe site-ul Site-ul Ritualuri și declarații. Este, de asemenea, fiind stocat într-un un număr tot mai mare de comercianți cu amănuntul din Marea Britanie, Germania și SUAPrintre acestea se numără librăria emblematică Treadwell's Bookshop, care a fost primul magazin care a stocat-o în Londra, lângă British Museum, și magazinul "Magazine" din orașul natal al lui Paul, Brighton. Ritualuri și declarații De asemenea, are conturi pe Twitter la adresa @RitualsZine și Instagram la @ritualsdeclarations.

Dacă sunteți interesat să vă publicați propria revistă, puteți face ceea ce a făcut Paul Watson și vizitați pagina noastră de internet Broșuri și broșuri pagina. Există o multitudine de opțiuni de dimensiuni și de stocuri de hârtie care vă vor ajuta să creați o revistă cu aspect distinctiv și profesional.

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.