Solopress sărbătorește 20 de ani în industria de imprimare

Solopress a sărbătorit aniversarea a 20 de ani în iulie 2019, compania înființată de Aron Priest și Andy Smith în 1999 fiind acum una dintre cele mai mari și cu cea mai rapidă creștere din industria de imprimare.

Pentru a marca această ocazie, directorul general Simon Cooper și directorul operațional Kevin Seaden au acordat premii membrilor echipei care au contribuit la transformarea Solopress în ceea ce este astăzi.

Pe lângă certificate și plachete comemorative, premianții au primit și Zilele cu litere roșii care le oferă șansa de a alege dintr-o gamă largă de experiențe de care să se bucure și pe care să le bifeze de pe lista lor de dorințe.

Mai mult, fiecare membru al echipei a primit și o sticlă de Solohop, propria noastră bere Solopress, produsă în parteneriat cu experți locali, Compania Leigh on Sea Brewing Company.

Nu am uitat nici de clienții noștri, desfășurând luni o vânzare 20% la nivel de site, pe care am extins-o ulterior până marți, datorită cererii populare!

Dorim să le mulțumim tuturor membrilor echipei și clienților care ne-au fost alături în această călătorie remarcabilă din ultimii 20 de ani. Am cunoscut o creștere incredibilă în acest timp, dar nu plănuim să încetinim prea curând!