Solopress viert 20 jaar in de printindustrie

Solopress vierde in juli 2019 zijn 20-jarig bestaan. Het bedrijf dat in 1999 werd opgericht door Aron Priest en Andy Smith is nu een van de grootste en snelst groeiende bedrijven in de printindustrie.

Ter gelegenheid hiervan namen MD Simon Cooper en COO Kevin Seaden de tijd om awards uit te reiken aan teamleden die al lang in dienst zijn en Solopress hebben gemaakt tot wat het nu is.

Naast certificaten en gedenkplaten ontvingen de prijswinnaars ook Red Letter Days vouchers, waarmee ze kunnen kiezen uit een enorm aanbod aan ervaringen om van te genieten en hun bucketlist af te vinken.

Bovendien kreeg elk lid van het team ook een flesje Solohop, ons eigen Solopress-bier dat in samenwerking met lokale experts is geproduceerd, De Leigh on Sea Brouwerij.

We zijn onze klanten ook niet vergeten, met een 20% korting site-wide sale op maandag, die we vervolgens hebben verlengd naar dinsdag als gevolg van populaire vraag!

We willen alle teamleden en klanten bedanken die ons de afgelopen 20 jaar hebben bijgestaan op deze opmerkelijke reis. We hebben in deze periode een ongelooflijke groei doorgemaakt, maar we zijn niet van plan om het rustiger aan te gaan doen!