Opțiuni noi de afișare în mai multe versiuni

postere cu mai multe versiuni
Postere noi în mai multe versiuni

Fiți creativi și economisiți timp cu postere în mai multe versiuni

La Solopress, ne actualizăm în mod constant abordarea, astfel încât să putem oferi opțiuni de produse noi și interesante. Săptămâna aceasta, suntem încântați să introducem o opțiune pentru postere cu mai multe versiuni, astfel încât să puteți adăuga mai multe modele de postere într-o singură comandă de imprimare.

Ce sunt posterele cu mai multe versiuni?

Noua noastră opțiune vă permite să comandați un lot de postere cu mai multe modele unice - fără a fi nevoie să plasați mai multe comenzi.

În loc să treceți prin procesul de plasare a unor comenzi separate pentru fiecare design de poster, puteți obține lotul dintr-o singură lovitură.

Pe lângă faptul că veți economisi timp, veți economisi și bani, deoarece costul este mai mic decât dacă ați comanda fiecare desen individual.

De asemenea, dacă vă comandați posterele înainte de ora 14:00, le veți primi mâine cu livrare gratuită.

Cum puteți profita la maximum de posterele în mai multe versiuni?

Acum, că sunteți liber să fiți creativ cu mai multe modele de afișe, cum le puteți folosi în mod eficient? Am venit cu câteva idei simple pentru a vă ajuta să începeți:

 1. Numărătoarea inversă până la lansare

5... 4... 3... 2... 1... Hai! De ce să nu intensificați anticiparea unui eveniment special cu postere de lansare care să facă o numărătoare inversă până în ziua cea mare? Nu trebuie să fie o numărătoare inversă zilnică, ci una pe săptămână, dar nu uitați să înlocuiți mereu afișele!

 1. În turneu

Dacă promovați un eveniment care își schimbă locația, puteți afișa o oră, un loc și o dată diferite pe afișele dvs. în mai multe versiuni. Acesta este un exemplu excelent de situație în care un pic de gândire anticipativă vă poate economisi mult timp și bani.

 1. Sandvișul săptămânii

Nu trebuie să fie un sandviș, bineînțeles. Dacă alegeți unul dintre produsele dvs. și organizați o promoție de preț pe o perioadă limitată de timp, vă permite să vă mențineți oferta proaspătă și dinamică. Afișele cu mai multe versiuni sunt o modalitate excelentă de a vă schimba ofertele.

 1. O atingere locală în tot lanțul dumneavoastră

Atunci când afacerea dvs. funcționează în mai multe locații din diferite orașe, poate fi util să adăugați afișe cu detalii specifice locației. De ce să vă mulțumiți cu "Bine ați venit la Tina's Tyres" când ați putea avea "Bine ați venit la Tina's Tyres, Carlisle - Bob și echipa sunt aici pentru a vă ajuta"?

 1. Comunicarea pas cu pas

În cazul în care afacerea dvs. se confruntă cu o întrerupere temporară, este important să vă actualizați publicul pe tot parcursul procesului: de exemplu, "vom închide pentru renovare planificată", urmat de "în prezent suntem închiși pentru renovare", urmat de "ne-am întors!". Afișele în mai multe versiuni îi țin la curent cu fiecare etapă de pe parcurs.

 1. Varietate

Folosiți postere cu mai multe versiuni pentru a adăuga varietate - pur și simplu. Promovați diferite aspecte ale bunurilor și serviciilor dumneavoastră. Atrageți diferite categorii demografice, dedicând postere separate pentru a vă adresa familiilor, tinerilor, pensionarilor etc. Promovați o piesă de teatru cu câte un afiș pentru fiecare membru al distribuției - posibilitățile sunt infinite.

Cum să comandați

Așadar, aveți un plan pentru a utiliza în mod eficient posterele în mai multe versiuni. Ați a proiectat lucrări de artă uimitoare care este gata să fie tipărită. Deci, ce urmează? Cum vă comandați posterele în mai multe versiuni de la Solopress? Citiți mai departe...

 • În primul rând, trebuie să selectați dimensiunea posterului de care aveți nevoie din lista Tipărire de postere pagina - de ex. A2 Postere.
 • Pe Postere A2 există o listă de câmpuri în care puteți specifica tipul de hârtie dorit, cantitatea și opțiunea de livrare etc.
 • Există acum un câmp suplimentar numit VERSIUNI (NUMĂR DE SETURI) în care puteți specifica numărul de modele diferite pe care doriți să le produceți.
 • Să spunem că trebuie să tipăriți afișe cu 2 modele și doriți 50 de afișe pentru fiecare model. Ar trebui să selectați:
  Cantitate: 50
  Versiuni: 2
  NB. Dacă selectați o cantitate de 100 de afișe, sau veți fi cotat pentru 100 de FIECARE din cele două modele, în total 200 de afișe.
 • Faceți clic pe "ADD TO BASKET"
 • Odată ce apare fereastra pop-up, dați click pe UPLOAD YOUR ARTWORK sau mergeți la UPLOAD YOUR ARTWORK din pagina coșului.
 • În căsuța UPLOAD ARTWORK FOR POSTERS, faceți clic pe BROWSE și veți putea încărca mai multe documente pentru a furniza diferite modele de afișe.

Suntem aici pentru a vă ajuta...

Deci, dacă vă simțiți încrezător în a face pasul cel mare, puteți cumpăra postere în mai multe versiuni. Dacă preferați să fiți îndrumat în acest proces, nu ezitați să luați legătura cu consilierii noștri la numărul de telefon 01702 460047 sau faceți clic pe linkul Live Chat din partea de sus a paginii.