Volledig nieuwe posteropties met meerdere versies

multi versie posters
Splinternieuwe multi-versie posters

Word creatief en bespaar tijd met posters met meerdere versies

Bij Solopress vernieuwen we voortdurend onze aanpak zodat we nieuwe en opwindende productopties kunnen aanbieden. Deze week introduceren we met veel plezier een optie voor posters met meerdere versies, zodat je meerdere posterontwerpen in één drukorder kunt toevoegen.

Wat zijn posters met meerdere versies?

Met onze nieuwe optie kun je een serie posters bestellen met meer dan één uniek ontwerp - zonder dat je meerdere bestellingen hoeft te plaatsen.

In plaats van elk posterontwerp apart te bestellen, kun je alles in één keer krijgen.

Je bespaart niet alleen tijd, maar ook geld - de kosten zijn lager dan wanneer je elk ontwerp afzonderlijk bestelt.

Als je je posters voor 14.00 uur bestelt, krijg je ze morgen gratis thuisbezorgd.

Hoe haal je het meeste uit posters met meerdere versies?

Nu je vrij bent om creatief te worden met meerdere posterontwerpen, hoe kun je ze effectief gebruiken? We hebben een paar eenvoudige ideeën bedacht om je op weg te helpen:

 1. Aftellen tot de lancering

5... 4... 3... 2... 1... Go! Waarom niet de anticipatie op een speciale gebeurtenis verhogen met lanceringsposters die aftellen naar de grote dag? Het hoeft geen dagelijkse countdown te zijn; je kunt er ook één per week nemen - vergeet alleen niet om die posters te blijven vervangen!

 1. Op tournee

Als je een evenement promoot dat van locatie verandert, kun je een andere tijd, plaats en datum op je posters met meerdere versies zetten. Dit is een goed voorbeeld van wanneer een beetje vooruitdenken je veel tijd en geld kan besparen.

 1. Broodje van de week

Het hoeft natuurlijk geen sandwich te zijn. Door één van je producten uit te kiezen en een prijsactie voor een beperkte periode te houden, kun je je aanbod fris en dynamisch houden. Multiversieposters zijn een geweldige manier om je aanbiedingen af te wisselen.

 1. Een lokaal tintje in uw hele keten

Als je bedrijf vanuit meerdere locaties in verschillende steden opereert, kan het waardevol zijn om locatiespecifieke details aan je posters toe te voegen. Waarom genoegen nemen met "Welkom bij Tina's Banden" als je ook "Welkom bij Tina's Banden, Carlisle - Bob en het team zijn er om je te helpen" kunt hebben?

 1. Stapsgewijze communicatie

Als je bedrijf te maken krijgt met tijdelijke onderbrekingen, is het belangrijk om je publiek tijdens het hele proces op de hoogte te houden: bijvoorbeeld "we gaan sluiten voor een geplande verbouwing" gevolgd door "we zijn momenteel gesloten voor een verbouwing" gevolgd door "we zijn terug!". Met posters in meerdere versies blijf je bij elke stap op de hoogte.

 1. Variatie

Gebruik posters met meerdere versies om afwisseling toe te voegen - eenvoudig en simpel. Promoot verschillende aspecten van uw goederen en diensten. Doe een beroep op verschillende bevolkingsgroepen door aparte posters te maken voor gezinnen, jongeren, gepensioneerden enz. Promoot een toneelstuk met een poster per castlid - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe te bestellen

Je hebt dus een plan om multiversieposters effectief te gebruiken. Je hebt prachtig kunstwerk ontworpen die klaar is om gedrukt te worden. Wat nu? Hoe bestel je je multi-versie posters bij Solopress? Lees verder...

 • Eerst moet je het gewenste formaat poster selecteren uit de Poster afdrukken pagina - bijvoorbeeld A2 Posters.
 • Op de A2 Posters pagina is er een lijst met velden waarin je de gewenste papiersoort, hoeveelheid en leveringsoptie enz. kunt opgeven.
 • Er is nu een extra veld genaamd VERSIONS (NUMBER OF SETS) waarin je het aantal verschillende ontwerpen kunt opgeven dat je wilt produceren.
 • Stel dat je posters met 2 ontwerpen moet afdrukken en je wilt 50 posters voor elk ontwerp. Je moet dan selecteren:
  Hoeveelheid: 50
  Versies: 2
  NB. Als je een hoeveelheid van 100 posters selecteert, of je krijgt een offerte voor 100 van ELKE van de 2 ontwerpen, in totaal 200 posters.
 • Klik op "TOEVOEGEN AAN MANDJE".
 • Zodra het pop-upvenster verschijnt, klik je op UPLOAD YOUR ARTWORK of ga je naar UPLOAD YOUR ARTWORK op de pagina met het mandje.
 • Klik in het vak UPLOAD ARTWORK FOR POSTERS op BROWSE en je kunt meerdere documenten uploaden om je verschillende posterontwerpen te leveren.

We zijn er om te helpen...

Dus als je er vertrouwen in hebt om de sprong te wagen, kun je posters met meerdere versies kopen. Als je liever wat begeleiding bij het proces wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze adviseurs op 01702 460047 of klik op de link Live Chat bovenaan de pagina.