Cum să adăugați fonturi în Photoshop

Cum să adăugați fonturi în imaginea de antet PS

Iată cum puteți adăuga fonturi pentru Photoshop. Vestea bună este că, odată ce știți cum să descărcați fonturi, le puteți folosi și în alte programe!

  1. Căutați "free fonts download" sau similar pentru a găsi un site care oferă fonturi descărcabile.
  2. Selectați un font și faceți clic pe descărcare
  3. Extrageți fișierul de font dacă se află într-o arhivă Zip, WinRAR sau 7zip.
  4. Faceți clic dreapta pe fișierul de font și selectați "Instalare"
  5. Reporniți Photoshop și toate programele în care doriți să folosiți noul font.
  6. Fontul nou instalat poate fi utilizat acum în toate aplicațiile dvs.

Dacă ați creat o capodoperă folosind o tipografie nouă și sunteți gata să o tipăriți, mergeți la www.solopress.com unde veți găsi o imprimare rapidă și de înaltă calitate la prețuri mici.

Tutorial video: Cum să adăugați fonturi în Photoshop

Noua noastră serie de tutoriale video este o sursă excelentă de informații despre programele de proiectare Adobe. Dacă doriți să continuați să învățați noi abilități de design digital, abonați-vă la canalul nostru YouTube pentru actualizări regulate.

butonul de abonare

Transcriere video

Bună ziua tuturor,

Mă numesc Dan de la Solopress și vă urez bun venit la tutorialul nostru pentru adăugarea de fonturi în Photoshop, ca parte a seriei noastre de tutoriale de design grafic. Creăm o mulțime de conținut de design gratuit, așa că asigurați-vă că faceți clic pe abonare și pe pictograma clopotului pentru a fi anunțați atunci când încărcăm.

Modul de adăugare a fonturilor în Photoshop, atât pe Windows, cât și pe Mac, este un proces simplu, dar în loc să le adăugați în Photoshop, le veți adăuga în biblioteca de fonturi. Acest lucru înseamnă că pot fi folosite oriunde pe sistemul dumneavoastră, inclusiv în alte programe Adobe, Microsoft Office și editori video.

Fonturile pot fi găsite cu ușurință printr-o căutare rapidă pe Google, iar multe site-uri web oferă utilizare comercială gratuită - dar va trebui să aveți grijă să vă asigurați că fontul poate fi utilizat în scopul dvs., deoarece multe fonturi necesită licențe.

În primul rând, găsiți fontul pe care doriți să îl adăugați, descărcați-l și va fi probabil într-o arhivă ZIP, RAR sau 7z. Pentru acestea, îmi place să folosesc WinRAR sau 7-zip pentru a extrage arhivele, dar pe Windows și Mac, puteți deja extrage nativ fișiere ZIP standard.

Pe Windows, faceți clic dreapta și instalați sau, dacă doriți să previzualizați fontul pe care îl instalați, faceți dublu clic pentru a vedea câteva mostre de text la diferite dimensiuni. Aveți apoi opțiunea de a instala în timp ce vă aflați în această fereastră, iar odată ce ați instalat, fontul va fi disponibil pentru a fi utilizat la nivelul întregului sistem.

Pe Mac, este similar. Faceți dublu clic pe font și vi se va afișa fontul folosind majuscule și minuscule de la A la Z, inclusiv cifre, cu un buton în colț pentru a instala fontul. Acesta va apărea apoi în "Font Book" din întregul sistem.

Este chiar atât de simplu! Dacă ți s-a părut util acest videoclip, te rog să lași un like, iar dacă ai întrebări sau sugestii, nu ezita să le comentezi. Creăm tot felul de tutoriale pentru programele Adobe, așa că apăsați subscribe și bucurați-vă de conținutul nostru.

Mă numesc Dan, vă mulțumesc că mă urmăriți.