Tutoriale video Photoshop - cum să proiectați o invitație de nuntă ecologică rustică

photoshop invitație de nuntă rustic eco

Aflați cum să proiectați această invitație de nuntă cu tematică ecologică rustică în Adobe Photoshop cu ajutorul tutorialului nostru de expert, ușor de urmat.

Acest aspect ecologic din lemn este o tendință uriașă pentru nunți în acest moment, așa că rămâi în fața pachetului și fă-ți invitațiile să iasă în evidență!

Tutorial video

Muzica prezentată în videoclip: "Storyteller" de Jahzzar (http://www.betterwithmusic.com)

Linia de start

Mergeți pe site-ul nostru pentru a descărca gratuit ghidul șablonului Photoshop A5 ca bază pentru invitație de nuntă. Deschideți fișierul Photoshop, unde am creat un strat de ghidare care vă va ajuta să vă proiectați invitația de nuntă - acesta include zona de sângerare, zona de tăiere și zona sigură.

Zona de sângerare - Tot ceea ce se află aici va fi tăiat, dar nu uitați să extindeți orice colorare sau imagine în această zonă de sângerare de 3 mm pentru a evita apariția unor linii albe în timpul etapelor de finisare a imprimării.

Trim - Lucrarea dvs. va fi tăiată pe linia neagră continuă, orice imagine sau text plasat în această zonă de 3 mm poate fi tăiat incorect.

Zona de siguranță - Păstrați toate informațiile în interiorul zonei albe. Nu uitați să folosiți imagini de înaltă rezoluție (300 dpi) pentru cele mai bune rezultate.

Ați înțeles? Bine!

Creați un nou ghidaj făcând clic și trăgând pe Rigla verticală și orizontală (dacă Rigla nu apare în Photoshop, apăsați Command + R). Creați 4 ghidaje noi pe linia zonei sigure. Trebuie să creați, de asemenea, 2 ghidaje pentru centrul invitației dvs. Trageți ghidajele și acestea ar trebui să se rupă atunci când vă apropiați de centru (CS6, CC).

ghiduri de setare pentru photoshop invitație de nuntă tutorial video

Introduceți fundalul trăgându-l direct în document din ferestrele Explorer sau Finder (PC sau Mac). Redimensionați imaginea pentru a se potrivi cu zona, țineți apăsat shift în timp ce faceți acest lucru pentru a împiedica distorsionarea imaginii. După ce ați plasat fundalul, puteți șterge stratul șablon, deoarece nu mai aveți nevoie de el.

redimensionarea fundalului pentru invitația de nuntă Photoshop tutorial Photoshop

Introduceți textul cu ajutorul instrumentului Text din bara de instrumente. Puteți edita proprietățile textului, cum ar fi fontul, dimensiunea, spațierea și multe altele, utilizând panoul de caractere care poate fi deschis din bara din partea de sus a documentului. Realizați linii de separare utilizând Instrumentul Dreptunghi rotunjit. Pentru a schimba cu ușurință culoarea liniilor, faceți clic dreapta pe layer și accesați Blending Options (Opțiuni de amestecare). Aici mergeți la Color Overlay și selectați culoarea de care aveți nevoie.

4 panou de caractere panou rustic eco invitație de nuntă photoshop tutorial Photoshop

Pentru a separa textul, adăugați o altă linie pe fiecare element al invitației. Pentru a copia linia pe care ați făcut-o deja, faceți clic dreapta pe strat și selectați Duplicate (Duplicare).

photoshop invitație de nuntă tutorial pași

Pentru a conferi fontului dvs. un aspect clasic de tipăritură, schimbați subtil fonturile între paragrafe sau la cuvintele cheie. De exemplu, am folosit 2 tipuri de fonturi diferite, dar diferențele sunt subtile.

invitație de nuntă rustic eco

Atingeri de finisare

Vom adăuga câteva flori pentru detalii. Pentru a adăuga o imagine, trebuie doar să o trageți înăuntru, așa cum ați făcut cu fundalul. Redimensionați și rotiți-o astfel încât să se potrivească în desen. Îi vom da un aspect decolorat, așa că faceți clic dreapta pe layer și selectați Blending Options. La Blend Mode selectați Soft Light. Acum imaginea va apărea îmbătrânită și decolorată pe fundal.

atingeri de finisare pentru invitația de nuntă photoshop

După ce ați terminat, salvați invitația ca PSD (Photoshop Document) și PDF (Portable Document Format). Pentru următorii pași pentru a vă tipări invitațiile, mergeți la Solopress.com.

Ceva albastru

Dacă nu vă place lemnul închis la culoare, încercați o textură de lemn alb și adăugați un strop de culoare textului dumneavoastră!

rustic eco invitație de nuntă solopress photoshop tutorial solopress

Adăugând o notă personală la ziua nunții tale, aceasta va fi și mai specială.

Intrați în contact

Dacă aveți comentarii sau întrebări cu privire la proiectarea unui invitație de nuntăDacă aveți întrebări, vă rugăm să folosiți secțiunea de comentarii de mai jos și vom face tot posibilul să vă răspundem la întrebările dumneavoastră.

Pentru mai multe ghiduri video de specialitate pentru aplicații creative profesionale, nu uitați să vă abonați la pagina noastră Canal YouTube și continuați să reveniți pe blog! 

2 COMENTARII

  1. Îmi place designul acestora. Întotdeauna cred că este minunat să primești o invitație de nuntă făcută manual 🙂

Comentariile sunt închise.