Вдъхновяващи идеи за покани за партито на Хелоуин

идеи за покана за Хелоуин

Хелоуин е мистично време от годината - от издълбаването на тикви до гледането на страшни филми - и организирането на парти е чудесен начин да отпразнувате този страховит повод. Но преди да започнете да украсявате призрачния си дом или да подготвяте ужасяващите костюми на всички, създайте перфектните покани за партито за Хелоуин, за да зададете темата на събитието.

Ако имате нужда от вдъхновение, събрахме няколко идеи за покани за партито за Хелоуин, за да развихрим въображението ви.

Хелоуин покани идеи за дизайн

Изберете класически дизайн


Независимо дали става дума за интимно събиране или за чудовищна вечер, традиционната покана за Хелоуин позволява на гостите да знаят какво точно да очакват.

Можете да избирате измежду множество традиционни цветове, като оранжево, зелено и черно. Съчетайте ги с изображения, които са синоним на празника, като тикви, прилепи и зли вещици, след което добавете данните за събитието, за да получите ясна и семпла покана, която ще се хареса на всички. Завършете с матова ламинираща хартия за стилен и забележим външен вид.

Създайте едноцветна покана:


Монохромните покани са идеални за смел завършек, който ще окаже голямо влияние на Хелоуин. Използвайте черен фон и изобразете бели силуети, като призраци и паяжини, за да постигнете смразяващ ефект. Съчетайте ги с голям, смел текст, като например "Хелоуин" или "Призрачна къща", и ги отпечатайте на матова хартия с UV лъчи, за да добавите контраст в текстурите.

Създайте тематично парти със зомбита:


Организирането на събитие, посветено на зомбитата, е чудесен начин да проявите креативност този Хелоуин. Като изработите перфектните покани, гостите ви ще бъдат насърчени да се превъплътят в ролята.

Поканите трябва да отразяват темата ви, като използват цветове като земно кафяво, заразително зелено или опасно червено. Съчетайте изображенията с перфектния текст - например символ за биологична опасност, който гласи "заразен", или надгробен камък с надпис "пазете се от немъртвите". Печатайте върху крафт хартия за трайно и здраво покритие, което ще издържи и през апокалипсиса.

Планирайте перфектното детско парти:


Когато планирате парти за Хелоуин за вашите малчугани, поканите трябва да са по-скоро забавни и закачливи, отколкото мрачни и страшни. Заложете на ярки цветове като оранжево, зелено и лилаво и включете любимите им страховити герои като анимационни филмчета.

В поканата трябва да се посочат също така видът на партито и събитията, които планирате - от трик или лечение до конкурс за костюми. Включете някои леки фрази, вдъхновени от Хелоуин, като "призовавам всички малки чудовища" или "влизайте на свой риск", за да развълнувате младежите за партито.

Организирайте събитие за Деня на мъртвите:


Организирането на парти "Денят на мъртвите" е чудесен начин да придадете колорит на Хелоуин и поканите ви определено трябва да показват това. Изберете смели и ярки нюанси на черен или бял фон, за да добавите поразителен контраст, и включете захарен череп, за да подчертаете мексиканската традиция.

Езикът също трябва да отразява този добре познат празник - ясно да посочва "парти за Деня на мъртвите" и други свързани термини като "призоваване на всички души". Отпечатайте поканата си на гланцирана хартия, за да постигнете блестящ завършек, който помага на ярките цветове да изпъкнат.

Създайте шедьовър на попарта:


Подгответе гостите си за нощ на страхове и удоволствия, като изберете поп арт дизайн. Със смели, контрастни цветове и изпълнени с действие думи като "бу" и "взрив", гостите ви ще се радват да получат покана, която изпъква.

Използвайте мехурчета с реч и анимационни герои на пунктиран фон, за да създадете приказен стил за вашето парти. След това отпечатайте върху матова хартия с UV лъчи, за да създадете текстурирано покритие.

Заложете на минималистичен дизайн:


За нещо малко по-различно опитайте със семпъл дизайн. Минималистичните покани са лесни за проектиране и са идеални за фино усещане с голям ефект. Опитайте се да се придържате към два или три меки нюанса и едно основно изображение, за да постигнете пълния ефект на минималистичния дизайн. Отпечатайте на целулозна хартия за меко покритие.

Добавете съвременен привкус:


Изберете съвременна покана и добавете модерно докосване към празненствата си за Хелоуин. Изберете абстрактни щампи и пастелни цветове вместо оранжеви тикви и черни котки. Отпечатайте на копринена хартия, за да подчертаете различните детайли в поканата.

Независимо дали планирате състезание с костюми за малките си чудовища, или вечеря с мистерия на убийството, подходящите покани могат да започнат празника Хелоуин с гръм и трясък. Създайте своите страховити дизайни, като посетите нашите страница с покани за парти.