Ново надграждане за серията HP Indigo

Снимка на новия ъпгрейд на принтера HP Indigo 7800 за професионални принтери.
Надграждане на HP Indigo 7800

HP представи чисто нов нов ъпгрейд към техните Indigo тази седмица - да ни зарадва с нова система за контрол на цветовете със затворен контур.

Изображение на HP Indigo

Обновлението ще бъде налично за машините за рязане на листове 7800 и WS6800 с подаване на листов материал. То обещава да ускори производителността, да създаде по-добри визуални ефекти и да предостави възможност за печат на по-широк кръг материали.

Актуализация на листовия формат 7800

Листовият принтер 7800 замества модела 7600, като използва функции, които вече са налични в модела 5600. Той осветява опашките за работа, като организира производството по приоритет, дължина, вид изображение и вид носител. Допълнителните подобрения включват еднократен печат, матово мастило, "невидимо" червено, светло черно и цифрови специални ефекти (т.е. текстуриране, релефен печат и водни знаци).

Функцията за еднократен цветен печат има префектни регистрации за пластмасови карти и други, тъй като ви позволява да печатате върху синтетични материали. Освен това новата система за управление на цветовете разполага с вграден спектрофотометър.

Фактите за Inky:

 • Еднократна цветна технология: печатайте върху пластмасови карти, наслагвания, лещовидни приложения, точки на продажба и първокласни пощенски картички.
 • HP Indigo ElectroInk Digital Matte: ефекти на точково покритие върху гланц
 • HP Indigo ElectroInk: невидимо червено и светло черно
 • Специални ефекти: релефен печат, ефекти на текстура, цифрови водни знаци
 • Управление на цветовете в печатницата: вграден спектрофотометър, проверка на хартиен носител по стандартите GRACol и FOGRA
 • Сървър за печат HP SmartStream Production Pro Версия 5
 • Обработка на растерни изображения
 • HP Indigo Direct2Finish

Надграждане на WS6800 с уеб захранване

Последните подобрения на WS6800 с ролно подаване включват нови мастила, увеличена площ на изображението, по-широка цветова гама и подобрен екран. Обновлението е опит за подобряване на обхвата на приложение и рентабилността на машината за ролни етикети.

Допълнителните функции включват нов наклонен спектрофотометър, който съкращава времето за подготовка за профилиране и съчетаване на специални цветове до невероятните 75%.

Фактите за Inky:

 • Затворен цикъл на управление, вграден спектрофотометър: намалява времето за изготвяне на цветови профили, няма нужда от ръчно калибриране/корекции на цветовете и съчетаване на цветовете PANTONE
 • Разширена ширина на рамката: 320 мм (от 317 мм)
 • Режим на повишена производителност (EPM): произвежда 131 линейни фута в минута в цвят
 • HP Indigo ElectroInk White: намалява производствените стъпки (еднократно преминаване на ръкава)
 • HP Indigo ElectroInk Silver: UV флексо мастило, петно от основния цвят за етикетиране (бои, автомати, домакински химикали, хранителни продукти и безалкохолни напитки)
 • Етикети HP SmartStream
 • Packaging Workflow Suite 4.1, задвижван от Esko
 • Екранът с висока разделителна способност произвежда 223 линии на инч с подобрена гама

Какво се говори за него

"Беше важно да предложим новите функции като ъпгрейд, тъй като клиентите трябва да запазят пресите си поне за 10 години и ще очакват няколко ъпгрейда през това време." - Директор маркетинг на HP GSB, Франсоа Мартин

"Клиентите ни винаги търсят начини за подобряване на производителността и разнообразяване на приложенията, за да могат да предоставят повече стойност на марките и крайните клиенти. Последните версии на нашето водещо в индустрията портфолио демонстрират ангажимента ни да предоставяме на клиентите си най-съвременни технологии за цифров печат, които да отговарят на тези нужди, като същевременно предлагаме възможност за надграждане, която помага за защита на капиталовите им инвестиции." - Вицепрезидент и генерален мениджър на подразделението за дигитална преса Indigo на HP, Алон Бар-Шани

"CEWE непрекъснато въвежда иновации и нашата технология за дигитален печат трябва да бъде в крак с тях, тъй като се адаптира към тенденциите на фотопазара и осигурява нов бизнес. Тъй като вече разполагаме с голям парк от цифрови печатни машини HP Indigo, оценяваме как HP Indigo продължава да предоставя мащабируема технология, която ни позволява да се възползваме от подобренията в качеството и производителността във времето, а характеристиките на новата HP Indigo 7800 ще ни помогнат да разширим още повече нашите висококачествени предложения, като например CEWE Photobook, както и гамата ни от приложения, за да поддържаме бизнеса си." - Главен технологичен директор в CEWE, д-р Райнер Фагет

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени.